Terug naar Thomas Keller.

Recepten van Thomas Keller

Overzicht van de recepten

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Chocolat Velvet

Ingrediënten:
cacaoboter, cacaopasta en chocolade, 70% cacao

Soort:
sous-vide / chocolade
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Tomaten

Ingrediënten:
kristalsuiker, sjalot, tomaat uit blik, rode ui en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, boter, eendenvet, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Choco Coco*

Ingrediënten:
amandelmeel, basterdsuiker, bawang goreng, bosui, boter, cake, chocolade, citroensap, djahé, eidooier, eieren, eiwit, fruit, boter, ui, gula djawa, kentjur, ketjap, ketjap asin, korianderpoeder, knoflook, water, kokosmelk, kunyit, lichte basterdsuiker, limoenen, limoenrasp, limoensap, lombok, olie, paksoi, selderij, suiker, knoflook, tomaat, trassi, ui, vis, visbouillon, wortel, zeevis, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekarameliseerde venkel

Ingrediënten:
dragon, karwijzaad, laurier, olijfolie, pernod, steranijs, tijm en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Beukenzwam

Ingrediënten:
beukenzwam en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
ijsblokjes, kippenbotten, kippenpoten, laurier, prei, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal MatahSambal Badjak

Ingrediënten:
banaan, bouillon, chardonnay, chocolade, djinten, fruit, gewürztraminer, gula djawa, ketjap, ketjap manis, kip, knoflook, limoen, limoensap, lomboks, merlot, olie, rawits, rode wijn, salamblad, sereh, sjalotten, tamarinde, knoflook, tomaat, tomaten, tomatenpuree, trassi, tropisch fruit, varkensvlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kappertjes

Ingrediënten:
kappertjes, olijfolie, bladpeterselie en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pindacrunch

Ingrediënten:
cacaoboter, feuilletine, melkchocolade, pinda en pindakaas

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Wortelgarnituur

Ingrediënten:
koningsoesterzwam, koolzaadolie, parelui, peterseliekiemen, bladpeterselie, wortel en wortelsap

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Appelsorbet

Ingrediënten:
granny smith, siroop, citroenzuur en spinazie

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderlende

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, runderlende en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Klepon

Ingrediënten:
gula djawa, kokos, kokosrasp, meel, pandanbladeren, suiker, walnoten, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gebraiseerde kalfswang

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsfond, kalfswang, knoflook, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rabarber

Ingrediënten:
rabarber, sinaasappel, suiker en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Citruspoeder

Ingrediënten:
citroenzest, limoenzest en sinaasappelzest

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Bagus

Ingrediënten:
lomboks, olie, rawits, sambal, sjalotten, knoflook, tomaat, trassi, zeezout en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Kuning

Ingrediënten:
juruk purut, kokosmelk, kunyit, salamblaadjes, santen, sereh, water, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Medaillons van lamszadel

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, boter, knoflook, koolzaadolie, lamszadel, olijfolie en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce laurier

Ingrediënten:
banyulsazijn, kalfssaus, laurier, dijonmosterd en olijfolie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Inktvisinktvinaigrette

Ingrediënten:
citroenolie, inktvisinkt, koolzaadolie, meyer citroenzest en dijonmosterd

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, koolzaadolie, bladpeterselie en sjalot

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Madagascar vanillecake

Ingrediënten:
amandel, basterdsuiker, bloem, eiwit, room, suiker, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gepekelde rundertong

Ingrediënten:
lichtbruine basterdsuiker, chilivlokken, gemberpoeder, inmaakzout, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, pimentbessen, rundertong, selderijzaad en water

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesuikerde hazelnoot

Ingrediënten:
fleur de sel, hazelnoot, koolzaadolie, suiker en water

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zwartoogbonen

Ingrediënten:
boter, brunoise, champagne-azijn, doorregen spek, kippenbouillon, bladpeterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel en zwartoogbonen

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pommes Maxim

Ingrediënten:
aardappel, geklaarde boter en maïzena

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Trijp oreganato

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde chilipeper, kalfsbouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, rozemarijn, runderpens, salie, sauvignon blanc, tijm, tomaat in blik, ui, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Chorizo

Ingrediënten:
aleppo-peper, inmaakzout, knoflook, gemalen komijn, melkpoeder, piment d'espelette, pimenton, zoet, spek, varkensdarm, varkensvlees, afsnijsel en zout

Soort:
sous-vide / worst
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboer

Ingrediënten:
aardpeer, koolzaadolie, laurier, meyer citroensap, olijfolie en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce Perigourdine

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, kalfsfond, truffel en wittetruffelolie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Sorbet van Chaput St Mauré du Manoir

Ingrediënten:
citroensap, cremodan 64 stabilistor, geitenkaas, chaput st nauré du manoir, glucose, geatomiseerd en suiker

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Borsjtsj-saus

Ingrediënten:
biet, bietensap, borsjtsj-saus, boter, groene kool, groentebouillon, klapstuk, koolzaadolie, runderbouillon, sjalot, suiker, ui en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimen

Ingrediënten:
blauwe pruimen en vanillestokje

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rode-wijn-kreeft saus

Ingrediënten:
champignons, kalfsfond, kreeft, laurier, sjalot, tijm, ui, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbonen

Ingrediënten:
gele snijbonen, groene snijbonen, olijfolie en sjalot

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brunoise

Ingrediënten:
prei, raap en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoetzure zilveruitjes

Ingrediënten:
champagneazijn, laurier, geel mosterdzaad, olijfolie, peperkorrels, suiker, water en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Koken met een schaar

Ingrediënten:
bananenblad, bananenbladeren, eieren, gehakt, kentjur, kip, kippendij, kokos, makreel, noedels, omelet, rijst, santen, tempeh, vis en vlees

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Konijnenlevermousse

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, inmaakmengsel voor foie gras, knoflook, konijnenlever, koolzaadolie, sauvignon blanc, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / wild
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocolade-ijs

Ingrediënten:
cacao poeder, eidooier, suiker en water

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Telor

Ingrediënten:
bawang goreng, bloem, eieren, ei, gula djawa, kaneel, ketjap, ketjap manis, knoflook, kokos, kokosmelk, lente-uitjes, limoen, limoensap, lombok, olie, omelet, pandanbladeren, pannenkoeken, pinda’s, selderij, tahu, taugé, knoflook, uien, water en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Crumble en puree van gemberkoek

Ingrediënten:
bakpoeder, lichtbruine basterdsuiker, bloem, boter, ei, gemberpoeder, molasse, natriumbicarbonaat en piment

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Ikan Teri

Ingrediënten:
ansjovis, fruit, groene lomboks, ikan teri, knoflook, lomboks, olie, petehbonen, sambal, sjalot, knoflook en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Telor

Ingrediënten:
asem, djahé, eieren, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kunyit, laos, lombok, olie, rode lombok, salamblaadjes, santen, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, water, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Melkjam

Ingrediënten:
vloeibare glucose, melk, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
eendenvet, krulsla, suiker en rode wijnazijn

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Bayam

Ingrediënten:
djinten, eieren, fruit, groene lomboks, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kunyit, laos, lombok, lomboks, mais, maïskorrels, olie, rode lombok, rode ui, salamblaadje, salamblaadjes, santen, sjalotten, spinazie, suiker, knoflook, trassi, ui, water, wilde spinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zwezerik

Ingrediënten:
kalfsfond, blank, kalfszwezerik, koolzaadolie, laurier, prei, tijm, vermout en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekonfijte citroen

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel, peterseliekiemen, piquillos en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Oelek Sambal Taotjo

Ingrediënten:
asem, fruit, gula djawa, juruk purut, knoflook, kokosmelk, kokosmelk, limoen, lomboks, olie, peper en zout, rawits, rode uien, sambal, serehstengels, sjalotten, knoflook, trassi, ui, water, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjok

Ingrediënten:
artisjokken, balsamicoazijn en bladpeterselie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tum Ayam

Ingrediënten:
bananenblad, bananenbladeren, djahé, fruit, gehakt, ui, gula djawa, kemirinootjes, kentjur, kipgehakt, kippengehakt, knoflook, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, peper, rijst, salamblaadje, salamblaadjes, santen, knoflook, trassi, ui, water, water, witte rijst, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rucolapudding

Ingrediënten:
beurre manié, eidooier, groentebouillon, koolzaadolie, laurier, room, rucola, sjalot en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Avocadocoulis

Ingrediënten:
avocado, citroensap, koolzaadolie en water

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananenmouse

Ingrediënten:
banaanextract, banaanpuree, witte chocolade, eidooier, gelatine en room

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjok a la barigoule en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruneaux d'Agen

Ingrediënten:
koolzaadolie, olijfolie, gedroogde pruimen, suiker, water en rode wijn

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bagna cauda

Ingrediënten:
gezouten ansjovis, boter, citroenzest, kalfsfond, knoflook, knoflook, koolzaadolie, lamsfond, meyer citroen, olijfolie, bladpeterselie, sherryazijn, sjalot en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Geglaceerde varkensbuik

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, saus van varkensvlees, tijm en varkenbuik, gepekeld

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Krulsla

Ingrediënten:
bieslook, champagne-azijn, krulsla en olijfolie

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Génoise aux pommes

Ingrediënten:
appel, fuji, appelolie, cakemeel, citroenzuur, ei en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Ravigotesaus

Ingrediënten:
koolzaadolie, dijonmosterd, olijfolie, sjalot en suiker

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersenjam

Ingrediënten:
appelpectine, kersen en suiker

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, cakemeel, ei, gedroogde gist, suiker en water

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel

Ingrediënten:
gemberpoeder, inmaakzout, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, geel mosterdzaad, peperkorrels en suiker

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ayam Boemboe Bali

Ingrediënten:
asem, djahé, djinten, fruit, gemalen kokos, water, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, kip, knoflook, kokos, laos, laoswortel, lombok, olie, tomaat, rode lombok, salamblaadjes, serehstengels, sjalot, sjalotjes, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gefrituurde varkensstaart

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenbouillon

Ingrediënten:
eendenbotten, eendenpoten, koolzaadolie, bladpeterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tempeh Goreng

Ingrediënten:
asem, fruit, tomaat, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, knoflook, kokos, kunyit, laos, lombok, maïzena, meel, zout, olie, salamblaadjes, sambal oelek, sjalotten, tempeh, knoflook, tomaat, tomaten, trassi, vanillepoeder, vanillestokje, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zoete basissiroop

Ingrediënten:
glucose, geatomiseerd, sorbetstabilisator en suiker

Soort:
sous-vide / siroop
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Confit van eendenbout

Ingrediënten:
eendenbout, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Dadar Gulung

Ingrediënten:
asem, djahé, djinten, eieren, fruit, gehakt, kokosnootvruchtvlees, half-om-halfgehakt, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kokos, laos, lombok, olie, peper, rode lombok, sambal, sjalotten, suiker, knoflook, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Mousse van pindakaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, geklaarde boter, ei, gelatine, pindakaas en room

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Ayam

Ingrediënten:
ananas, boter, bruine basterdsuiker, djahé, garnaal, geitenvlees, gula djawa, kardemompitje, ketjap, ketjap manis, kip, kippendijen, limoenen, limoensap, room, rundvlees, slagroom, suiker, knoflook, varkensvlees, vlees, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Appelmoes

Ingrediënten:
granny smith, citroensap en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersengelei

Ingrediënten:
agar-agar, kersenpuree en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kruidenspätzle

Ingrediënten:
bieslook, bloem, ei, melk, olijfolie en bladpeterselie

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Goreng

Ingrediënten:
djinten, eieren, garnalen, ui, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, laoswortel, lombok, olie, prei, rode lombok, selderij, knoflook, winterwortel, witte kool, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Hayden mango-"eidooier"

Ingrediënten:
ascorbinezuur, calciumgluconaat, kelcogel f, mangosap, natriumhexametafosfaat en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Spruiten

Ingrediënten:
boter, koolzaadolie en spruiten

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Amandelkruimel

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter en kristalsuiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Barigoule-emulsie

Ingrediënten:
artisjokken, kookvocht van, boter, koolzaadolie, sauvignon blanc en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pindaglazuur

Ingrediënten:
glazuur, melkchocolade, pindakaas, room en water

Soort:
sous-vide / glazuur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
bloem, koolzaadolie en rundermerg

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en tomatenmarmelade

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

ln melk gepocheerde kalfslever

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel

Soort:
sous-vide / orgaanvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Lemper Ayam

Ingrediënten:
bananenblad, kip, langkorrelige rijst, rijst, sambal, water, water, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, bamboe, fruit, garnalen, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, langkorrelige rijst, laos, lombok, olie, rawit, rijst, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, knoflook, trassi, water, water, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Raapjes

Ingrediënten:
eendenvet, kippenbouillon, raap en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zandgebak met pinda

Ingrediënten:
bloem, boter, fleur de sel, pinda, suiker en vanillestokje

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rutabaga mostarda

Ingrediënten:
boter, gedroogde chilipeper, koolraap, kurkuma, mierikswortel, colman's mosterdpoeder, mosterdzaad en siroop

Soort:
sous-vide / mosterd
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tahu Tempeh Kacang Panjang

Ingrediënten:
bouillon, bouillonblokje, djahé, knoflook, kousenband, lomboks, olie, salamblaadje, sjalotten, tahu, tempeh, knoflook, tomaat en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsaus

Ingrediënten:
kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, prei, tijm, tomaat, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Pisang Goreng

Ingrediënten:
bakbananen, eieren, kokosnootvruchtvlees, olie, water, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Cashewnotenijs

Ingrediënten:
siroop, cashewnoten, eidooier, glucose, geatomiseerd, koolzaadolie, melk, melkpoeder, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Radijs

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie en radijs

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cremeux van chocolade

Ingrediënten:
chocolaatjes, 65% cacao, eiwit, gelatine, room en suiker

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, koolzaadolie en olijfolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Roomsaus

Ingrediënten:
beurre manié, citroensap, room, ui, geel en zwezerik, kooknat van

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsvlees

Ingrediënten:
kalfsfilet, bladpeterselie en zwezerik, kooknat van

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenconsommé

Ingrediënten:
eendenbouillon, eendenvlees, eiwit, paddestoelen, sjalot, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bami Goreng

Ingrediënten:
citroen, citroensap, djahé, gemberpoeder, djinten, fruit, groenten, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, korianderpoeder, kip, kippendijen, knoflook, kool, kruidnagel, kruidnagelpoeder, laos, lombok, olie, prei, rode ui, selderij, sereh, sesamolie, sjalot, sjalotten, knoflook, uien, water, wijn, winterwortel, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Kalfstong

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, kalfsfond, blank, kalfstong, knoflook, prei, tijm, ui en wortel

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Eendentongetjes

Ingrediënten:
eendentongetjes, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Babi Ketjap

Ingrediënten:
asem, azijn, citroensap, djahé, fruit, gembersiroop, gula djawa, ketjap, ketjap asin, ketjap manis, knoflook, komkommer, lombok, lomboks, mirin, olie, peper, peper en zout, rawit, rode lombok, rode wijn, sjalot, sjalotje, sjalotjes, sjalotten, speklapjes, knoflook, knoflook, varkenshaas, varkensvlees, vlees, water, wijn, witte azijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken

Ingrediënten:
artisjokharten, paarse artisjok, champagne-azijn, knoflook, laurier, olijfolie, peperkorrels, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koolsla

Ingrediënten:
champagne-azijn, karwijzaad, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, savooiekool, suiker, tijm, rode ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Maïssoep

Ingrediënten:
dragon, kippenbouillon, maiskolven, room en suiker

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Atjar Tjampoer

Ingrediënten:
azijn, bloemkool, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, groente, groenten, gula djawa, haricots verts, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, komkommer, kool, kunyit, laos, lombok, olie, pinda’s, rode lombok, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, witte kool, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mousseline

Ingrediënten:
geklaarde boter, champagne-azijn, citroen, eidooier, dragon, peperkorrels, room en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dégustation de porcelet

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolraapmosterd, koolzaadolie, olijfolie, speenvarken en tijm

Soort:
sous-vide / texturas
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Marinade

Ingrediënten:
bonito, champagne-azijn, citroensap, gember, kanzuripasta (pasta van gefermenteerde chilipeper), koolzaadolie, mirin, rijstwijnazijn, sesamolie, wit, sjalot, tamari, suiker en water

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dillemousse

Ingrediënten:
crème fraîche en dille

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersenschuim

Ingrediënten:
gelatine, kirsch en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Topinamboersoep

Ingrediënten:
aardpeer, boter, kippenbouillon, room, suiker en ui

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Foie gras

Ingrediënten:
foie gras, melk en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Putih

Ingrediënten:
asem, citroen, citroensap, djahé, djinten, fruit, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruiden, kruidnagel, kunyit, laos, lomboks, olie, pure chocolade, rijst, runderlappen, salamblaadjes, santen, sereh, knoflook, uien, vlees, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
witte balsamicoazijn en glucose

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gratin van schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Ongol-Ongol

Ingrediënten:
bananenblad, djinten, fruit, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, kip, kippenbouillon, kippendijen, kleefrijst, knoflook, kokos, kunyit, laos, olie, pandanbladeren, rijst, rode lombok, santen, olie, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, trassi, vanille, water, water, witte kleefrijst, witte peper, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Hati

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, spitskool, gula djawa, juruk purut, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, kippenlever, kippenlevers, kippenlevertjes, knoflook, laos, limoen, lomboks, olie, salamblaadjes, santen, sereh, serehstengels, sjalotten, sperziebonen, spitskool, tamarinde, knoflook, trassi, ui, water, wijn, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Schorseneren

Ingrediënten:
citroensap, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, rozemarijn, schorseneren, suiker en tijm

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zilverui

Ingrediënten:
olijfolie, suiker en zilverui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gegrilde tentakels van octopus

Ingrediënten:
gedroogde chilipeper, gemalen komijn, korianderzaad, laurier, octopus, olijfolie, bladpeterselie en tijm

Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zandkoek met sesam

Ingrediënten:
amandel, basterdsuiker, bloem, boter, sesamolie, wit en zwart sesamzaad

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Chocoladepudding

Ingrediënten:
boter, chocolade, 64% cacao, eidooier, room en vanillestokje

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Witte asperges

Ingrediënten:
asperge, gemonteerde boter, melk en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Vanilleroomijs

Ingrediënten:
eidooier, melk, room, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
champagne-azijn, crème fraîche, kalfsfond, blank, mergvet, peperkorrels, sjalot, tijm en xanthaangom

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Bananensorbet

Ingrediënten:
banaan, siroop, melk, sinaasappelsap, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bietjessaus

Ingrediënten:
bietensap, suiker en rode wijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Duif

Ingrediënten:
amandel, duif, eendenvet, ganzenlevervet en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kastanjes

Ingrediënten:
boter, honing, kastanje, kippenbouillon en kippensaus

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Jonge zoete uien

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, olijfolie en zoete ui

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Fricassee van kalfsnier

Ingrediënten:
bloem, boter, geklaarde boter, ei, knoflook, laurier, niervet van kalf, panko, rozemarijn en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cipollini en pareluien

Ingrediënten:
boter, champagne-azijn, cipollini, koolzaadolie, parelui, parelui, suiker, ui, cipollini, water en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Persillade

Ingrediënten:
ingelegde citroen, coquilles, crème fraîche, polyfosfaat, room en zeebaars afsnijsel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cacaosiroop

Ingrediënten:
cacao, room, suiker en water

Soort:
sous-vide / siroop
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Dumplings van varkensbuik

Ingrediënten:
griesmeel, koolzaadolie, pastadeeg, suiker, spaanse ui, varkensbuik, varkenssaus, snelle en rode wijnazijn

Soort:
sous-vide / pasta/noodles
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Broodkruim

Ingrediënten:
brioche

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Salsa verde

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dragon, kappertjes, gemalen komijn, koriander, korianderzaad, olijfolie en bladpeterselie

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Piquillo's

Ingrediënten:
cayennepeper, olijfolie, paprikasap, piquillos en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Artisjokken à la barigoule

Ingrediënten:
artisjokharten, kalfsfond, blank, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, serranoham, sjalot, ui, witte wijn en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gule Telor

Ingrediënten:
asem, basterdsuiker, bloem, boter, djahé, ei, eieren, ei, eigeel, eigelen, eiwit, eiwitten, boter, gula djawa, kaneel, kardemom, kardemomzaadjes, korianderpoeder, klei, kokosmelk, kruidenbouillon, kruidnagel, kunyit, laos, lombok, nootmuskaat, olie, roomboter, boter, salamblaadjes, santen, sjalotten, spekkoek, steranijs, knoflook, vanille, witte basterdsuiker, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Babi

Ingrediënten:
asem, djinten, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kunyit, laos, limoen, lombok, peper, petis udang, pinda's, plantaardige olie, rawits, santen, sjalotjes, trassi, ui, varkensfricandeau en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Pain perdu

Ingrediënten:
brioche, ei, melk, room en rundvet

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Venkel

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, olijfolie, suiker en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
champignons, kerrie, koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Urap-Urap

Ingrediënten:
asem, bouillon, bouillonblokje, djahé, eieren, groenten, gula djawa, kardemomzaadjes, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, santen, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, witte peper en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Glazuur van roomkaas

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, philadelphia, vanille-extract en vanillestokje

Soort:
sous-vide / glazuur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groene pistaches

Ingrediënten:
broodkruim, vloeibare glucose, pistache, rauw en suiker

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfshaasbiefstuk

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, boter, kalfshaas, knoflook, koolzaadolie en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eikhazen

Ingrediënten:
eikhazen en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Pangsit Goreng

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, eiwit, garnaal, gula djawa, half-om-halfgehakt, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, limoenen, pangsitvellen, peper, prei, sambal, selderij, tomaten, wontonvel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Lilit

Ingrediënten:
banaan, bananenblad, basilicum, djahé, garnalen, kokosnootvruchtvlees, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, kentjur, korianderpoeder, knoflook, kokos, kunyit, laos, limoen, limoensap, lombok, lomboks, makreel, makrelen, olie, peper, rawits, salamblaadjes, serehstengels, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, trostomaten, vis, visfilet, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groentebouillon

Ingrediënten:
koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, spaanse ui, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gesmoorde radijzen

Ingrediënten:
champagne-azijn, gemberwortel, laurier, olijfolie, radijs, flambeau, radijs, franse en radijs, ijskegel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groenten uit de tuin

Ingrediënten:
artisjok a la barigoule, bloemkool, kardoen, koolzaadolie, paprika, geel en rood, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Venkelpuree

Ingrediënten:
olijfolie, suiker en venkel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

1000 island gastrique

Ingrediënten:
augurk, banyulsazijn, boter, brunoise, dragon, eendensaus, eendentongetjes, honing, sjalot en tomaat

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbiet

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, snijbietstengels en tijm

Soort:
sous-vide / azijn
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gerookt spek

Ingrediënten:
boter, kalfsfond, blank, koolzaadolie, sherryazijn, sjalot en gerookt spek

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koningsoesterzwammen

Ingrediënten:
boter, knoflook, koningsoesterzwam, koolzaadolie en tijm

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Worteltaart

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, kaneel, koolzaadolie, natriumbicarbonaat, suiker en wortel

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Yoghurtcrème

Ingrediënten:
crème fraîche, gelatine, suiker en yoghurt

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Zomerse succotash en maispudding

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kerstomaat, koolzaadolie, limabonen, maïskorrels, maissap, paprika, gerookt spek, suiker en tuinbonen

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bordelaise

Ingrediënten:
kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bietjes

Ingrediënten:
biet, bietjes, boter en suiker

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Musquée de Provence

Ingrediënten:
groentebouillon, laurier, olijfolie, muskaatpompoen en salie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Spruitjes

Ingrediënten:
gemonteerde boter en spruiten

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Korianderzaad

Ingrediënten:
citroensap, korianderzaad, suiker en xanthaangom

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Coulis van zwarte truffel

Ingrediënten:
aardappel, champagne-azijn, champignons, fleur de sel, olijfolie, paddestoelenbouillon, truffel, truffelazijn, wittetruffelolie, truffelsap en veldsla

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananenpuree

Ingrediënten:
ascorbinezuur, banaan en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Siroop met truffel

Ingrediënten:
champagne-azijn, glucose, suiker en truffelsap

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Kaneelijs

Ingrediënten:
siroop, eidooier, kaneel, kaneelstokje, melk, melkpoeder, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sambal Goreng Tomaat

Ingrediënten:
asem, fruit, garnalen, garnaal, gula djawa, juruk purut, korianderpoeder, knoflook, kruidenmengsel, kunyit, laos, lombok, olie, petehbonen, plantaardige olie, salamblaadjes, salamblad, santen, sereh, citroengras, sjalot, sjalotten, knoflook, tomaten, trassi, tropisch fruit, ui, uien, water, wijn en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananentuiles

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, melk, pralinepasta, valrhona, 60% cacao en suiker

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Truffelsaus

Ingrediënten:
champagne-azijn, kalfssaus, madeira en truffel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Soto Ayam Ketjil

Ingrediënten:
asem, bieslook, djahé, ei, gefruite uitjes, juruk purut, kemirinootjes, korianderpoeder, kipfilet, kippen, knoflook, kunyit, olie, peper, rode lombok, salamblaadjes, selderij, serehstengel, sjalotten, taugé, trassi en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gekruid broodkruim

Ingrediënten:
broodkruim, knoflook, oregano, bladpeterselie, salie en tijm

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Gado-Gado

Ingrediënten:
aardappel, bananenblad, bloemkool, ei, eieren, ei, gefruite uitjes, groenten, ijsbergsla, katjangsaus, komkommer, komkommer, kroepoek, ijsbergsla, lente-ui, lente-uitjes, pindakaas, pinda’s, rijst, sperziebonen, taugé, vet, water, water, wijn, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, fleur de sel, olijfolie en selderijblad

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Met kastanjes gevulde scharrelkip

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, bieslook, geklaarde boter, brunoise, crème fraîche, kastanje, kip, kippenbouillon, polyfosfaat en quatre épices

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Fingerling aardappels

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn en tijm

Soort:
sous-vide / aardappelgerecht
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pigeon aux truffes noires

Ingrediënten:
crème fraîche, eidooier, duivenborst, eendenborst, truffel en wittetruffelolie

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Croutons

Ingrediënten:
geklaarde boter en brioche

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mornaysaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, kruidnagel, laurier, melk, peperkorrels, room en spaanse ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Rijst

Ingrediënten:
champagne-azijn, druivenpitolie, mirin en rijst

Soort:
sous-vide / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Cake met olijfolie

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, cakemeel, citroenzest, ei, olijfolie, suiker en yoghurt

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groente a la Grecque

Ingrediënten:
cantharel, olijfolie, uitgelopen vet van foie gras, venkel en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Sauce soubise

Ingrediënten:
champagne-azijn, groentebouillon, koolzaadolie, room en witte ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bing kersen

Ingrediënten:
cabernet sauvignon, kers, peperkorrels, pimentbessen en suiker

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Snijbietgroen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, doorregen spek, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, snijbietloof, tijm, zoete ui en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Tuile

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, suiker en vanillepasta

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Terong Balado

Ingrediënten:
asem, aubergine, aubergines, djahé, ei, eieren, fruit, kardemompitjes, ketjap manis, knoflook, kruidnagel, kunyit, laos, limoen, limoensap, lombok, lomboks, olie, salamblaadje, sereh, sjalot, sjalotten, steranijs, knoflook, tomaat, ui, water, zwarte thee en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Barigoule

Ingrediënten:
artisjokharten, champagne-azijn, knoflook, olijfolie, parelui, sauvignon blanc, serranoham, sjalot, suiker, ui, ui, cipollini, rode wijnazijn en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
boter, groentebouillon en selderij

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Salade van bietjes

Ingrediënten:
gele biet, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, peperkorrels, rode biet, roze biet, sherryazijn en tijm

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Stroop Soesoe

Ingrediënten:
ananas, fruit, gecondenseerde melk, ijsblokjes, kiwi, kokos, mango, stroop, fruit, vruchten en water

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Gembervla

Ingrediënten:
eidooier, gelatine, gember, gemberpoeder, melk, room en suiker

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Russische dressing

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, geklaarde boter, eidooier, dragon, mierikswortel, tomaat en tomatenmarmelade

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Garnituur

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicumzaad, fleur de sel, olijfolie, niçoise olijven, pijnboompitten en tomaat

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gemengde sla

Ingrediënten:
fleur de sel, franse sperzieboontjes, molsla, olijfolie, sherryazijn, truffel en wittetruffelolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Saucisson à l'ail

Ingrediënten:
inmaakzout, knoflook, koolzaadolie, dijonmosterd, nootmuskaat, panko, bladpeterselie, polyfosfaat, quatre épices, rugspek en mager varkensvlees

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kool

Ingrediënten:
boter, groene kool en koolzaadolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kerrieolie

Ingrediënten:
cayennepeper, gemalen foelie, kaneelstokje, kerrie, koolzaadolie en korianderzaad

Soort:
sous-vide / boter en olie
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gelei van passievrucht

Ingrediënten:
appelpectine, citroenzuur, glucose, mango, passievruchtenpuree en suiker

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paling

Ingrediënten:
nori, paling en radijs

Soort:
sous-vide / vis
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimenjam

Ingrediënten:
appelpectine, blauwe pruimen en suiker

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eieren

Ingrediënten:
ei

Soort:
sous-vide / ei/omelet/frittata
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Anjou peren

Ingrediënten:
anjoupeer, ascorbinezuur, olijfolie en water

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Roomijs van morellen

Ingrediënten:
siroop, eidooier, vloeibare glucose, kersenpuree, melk, morellenpuree, room en suiker

Soort:
sous-vide / ijs