Proeverij van Speenvarken, confit van poot en -schouder

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 155 in Sous vide .

Soort:
vlees / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Varkens- en lamspakketjes

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Varkenslever in een net - fegatelli nella rete

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegrild orgaanvlees - kokkoretsi

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Gekruide lamsworst - merguez

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis