Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeikippenbouillonknoflookkoriandermuntolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalotspinaziesuikertijmtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Recept uit Twaalf:

Wilde-paddestoelensoep

Ingrediënten:
gemengde wilde paddestoelen, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, wit boerenbrood, witte ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Wilde Brandewijn

Ingrediënten:
suiker, bramen, brandewijn, fruit, suiker, vlierbessen, vruchten, wijn en witte suiker

Soort:
vegetarisch / drank (alcoholisch)
Een recept uit P. Carluccio en Antonio Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Wilde salade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, brandnetel, extra vierge olijfolie, knoflook, lente ui, paardenbloem, peper, raketkruid, wilde knoflook en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Wild zwijnsrug

Ingrediënten:
appelsap, bloem, jeneverbes, kruidnagel, olie, paprikapoeder edelsusz, vet spek, vossebessengelei, wildbouillon, wildzwijnsrug, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wild zwijnkop

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, ei, foie gras van eend of gans, kalfsvlees, kaneel, kop van een wild zwijn, jong, kruidnagel, nootmuskaat, peper, peterselie, salpeter, sjalot, tartaarsaus, truffel, ui, varkensvlees, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Nagerecht uit Noma:

Wilde bramen en maisijs

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babymaiskolf, boter, bramen, eidooiers, invertsuiker, maiskolven, melkpoeder, room, suiker, volle melk, zoethout en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Stroganoff van wilde eend

Ingrediënten:
boter, creme fraiche, gele paprika, gevogeltefond, knoflook, margarine, paprikapoeder, rode paprika, rode wijn, sjalot, tabasco, verse tijm, wilde eendenborst en worcestershiresaus

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Dolma's gevuld met wilde rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, tomaat in blik, ui, water, wijnbladeren, wilde rijst, witte rijst en yoghurt

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Gestoomd eiwit en berkenwijn, wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
berkenwijn, boter, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eieren, eiwitten, kippenbouillon, prei, sjalotje, truffel van gotland, ui, wilde paddestoelen, witte wijn, wortel en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Pizzetta met wilde paddenstoelen en taleggio

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, grof zeezout, knoflook, mozzarella, oregano, pizzettabodem, taleggio en wilde paddenstoelen

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / pizza
Een recept uit Yotam Ottolenghi, Jonathan Lovekin en efef.com - Plenty

Lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pakketjes met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
dragon, gemengde wilde paddestoelen, kervel, knoflook, krieltjes, olijfolie, ricard, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovis met wilde venkel

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, gemengde slablaadjes, komkommer, olijfolie, tomaten, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...