Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ingrediënten

Een boek van Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven

We hebben 366 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ingrediënten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

jaar 1997

hoofdredactie Anneke Ammerlaan

recepten: Annelène van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange

fotografie: Otto polman


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Ingrediënten

Een greep uit de 366 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Coleslaw

Ingrediënten:
ei, koffieroom, maïzena, milde azijn, milde mosterd, peper, suiker, winterwortel, witte kool en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

BLT-sandwich plus variaties

Ingrediënten:
bakbacon, mayonaise, peper, rucola, veldsla, vleestomaat, wit boerenlandbrood en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Fruitsalade met munt

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, fruit, galiameloen, mango, suiker, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Europees
Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ingrediënten:

risotto alla milanese

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, peper, vleesfond en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Salade van rauwe groente

Ingrediënten:
bosui, carambola, komkommer, lollo bionda, lollo rosso, mango, papaja, taugé, verse koriander en verse munt

Keuken:
Vietnamees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Mexicaanse appetizers van cottagecheese

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, cheddar, cottagecheese, ei, hüttenkäse, ingelegde jalapeñopepers, peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pindadressing met gember

Ingrediënten:
bosui, citroensap, gembersiroop, maïsolie, pinda, sambal brandal en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Choriba

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gemalen kokos, olie, poedersuiker, suiker, vanillesuiker en witte amandelen

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Oosterse vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, gembersiroop, kerriepoeder, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Corn chowder

Ingrediënten:
bosui, gerookte spekreepjes, kippenbouillon, kruimige aardappel, maïskorrels, maïzena, peper, slagroom, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Pecannotentaart - pecanpie

Ingrediënten:
appelstroop, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, fijne tafelsuiker, pecannoten en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / feestdagen
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Tagliatelle met boter en verse kruiden

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, knoflook, parmezaanse kaas, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Spaghetti met peper en zwarte olijvenolie

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, oregano, rode peper, spaghetti, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Italiaanse schuimtorentjes

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, marasquinaroma, poedersuiker, slagroom, slagroomversteviger en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Couscouspilaf met kip en amandelen

Ingrediënten:
courgette, couscous, garneeramandelen, gele rozijnen, kipfilet, kippenbouillontablet, olie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Cantuccini

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, melk, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Chinese gekruide pruimencompote

Ingrediënten:
appelazijn, bruine basterdsuiker, gewelde pruimen, knoflook, koekkruiden, olie, pruneaux, rozijnen, ui, verse koriander, vijfkruidenpoeder, vleesfond, wildfond en wittewijnazijn

Soort:
vlees / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tacochip met rode salsa en garnalen

Ingrediënten:
bosui, cockailgarnalen, jalapenopepersaus, nachos, tacochips, trostomaat, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 366 recepten in dit boek