Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, gedroogde porcini, grana padano, knolselderij, olijfolie, paddenstoelenbouillon, portobello's, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Rodekool met appel en rode wijn

Ingrediënten:
appel, boter, gerookte spekreepjes, knoflook, rodekool, rode wijn, rodewijnazijn en ui

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Auberginelasagne met gedroogde tomaat

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde tomaat op olie, mozzarella, verse peterselie, peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Tagliatelle met boter en verse kruiden

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, knoflook, parmezaanse kaas, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Exotische abrikozenmousse

Ingrediënten:
chocoladesticks, exotisch vruchtensap, gemalen anijs, gemberpoeder, gewelde abrikozen, kaneelpoeder, slagroom, suiker en verse munt

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Blini´s met gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gerookte zalm, instantgist, melk, verse dille, versgemalen zwarte peper en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Gado gado

Ingrediënten:
ei, groente, ijsbergsla, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, komkommer, olie, peper, pindakaas, sambal oelek, sjalot, snijboon, sperziebonen, taugé, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Paddestoelen cappuccino

Ingrediënten:
boter, cognac, kastanjechampignon, oestersaus, peper, sjalot, slagroom, tijm, vleesfond en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Eggs benedict

Ingrediënten:
azijn, boter, dragonazijn, ei, eidooier, laurierblad, peperkorrel, witbrood en witte wijn

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Alle recepten van Anneke Ammerlaan