Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van ijsbergsla

Ingrediënten:
aardappel, bosui, boter, crème fraîche, groentebouillon, ijsbergsla, knoflook en sjalot

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Roergebakken broccoli

Ingrediënten:
broccoli, groene thaise currypasta, oestersaus, olie, suiker en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Makreel in witte-wijnmarinade

Ingrediënten:
citroen, gerookte makreel, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, verse tijm en witte wijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Koude kip met remouladedressing

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroensap, cocktailaugurken, extra vierge-olijfolie, kappertjes, kipfilet, olie, verse bieslook, verse dille, verse dragon, worcestershiresaus en zilveruitjes

Soort:
gevogelte
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Romige bananensoep met gember

Ingrediënten:
ananassap, gemberbolletjes op siroop, kerriepoeder, kippenbouillon, limoensap, overrijpe banaan, slagroom, tabasco, verse koriander en zout

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Recept uit Ingrediënten:

Gevulde paprika's met quinoa

Ingrediënten:
gele paprika, italiaanse kruiden, knoflook, kruidenbouillon, minimaiskolfjes, olie, quinoa, rode paprika, tabasco, tomaat, ui, verse basilicum en zachte geitenkaas

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Eendenborst met appel en rijst

Ingrediënten:
appelsap, appelstroop, blanke rozijnen, eendenborstfilet, kookappel, wilde rijst, witte rijst en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
gevogelte / boter en olie
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / voorgerecht / hoofdgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Visballetjes met paprika

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, pangasiusfilet, rode paprika, slagroom en verse bladpeterselie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

BLT-sandwich plus variaties

Ingrediënten:
bakbacon, mayonaise, peper, rucola, veldsla, vleestomaat, wit boerenlandbrood en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gefrituurde rijstmie

Ingrediënten:
azijn, bosui, frituurolie, hot peppersauce, lichte sojasaus, mihoen, nam pla, olie, rijstmie, rode paprika, sambal oelek, suiker, tahoe, thaise vissaus en tomatenpuree

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / frituur
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gegrild gemarineerd rundvlees

Ingrediënten:
bieflap, citroengras, citroensap, knoflook, nam pla, nuoc mam, olie, serehpoeder, serehstengel, sesamzaad, suiker, thaise vissaus, versgemalen peper, vietnamese vissaus en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Alle recepten van Anneke Ammerlaan