Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortel, mosterd, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Recept uit Ingrediënten:

Gevulde paprika's met quinoa

Ingrediënten:
gele paprika, italiaanse kruiden, knoflook, kruidenbouillon, minimaiskolfjes, olie, quinoa, rode paprika, tabasco, tomaat, ui, verse basilicum en zachte geitenkaas

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Courgettesalade

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, knoflookpuree, peper, trostomaat, verse basilicum, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Penne met pompoen

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie met chilipeper, parmezaanse kaas, penne, pompoen, ui, verse rozemarijn en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tartaartje van tomaat en feta

Ingrediënten:
feta, gemalen gedroogde chilipeper, kappertjes, olijfolie extra vierge, rode ui, tasty tom tomaat, verse basilicum en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Hummus - kikkererwtenpuree

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, paprikapoeder, sesamzaad, tahin, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Bami goreng met vis

Ingrediënten:
bloem, borrelkroepoek, courgette, garnalen, kabeljauw, kruidenmix voor bami, limoensap, mie, olie, peper, prei, roodbaarsfilet, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Flammenkuche (tarte flambé)

Ingrediënten:
bloem, boter, croissantdeeg, fromage frais, gerookte magere spekreepjes, ui en roomkaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche / pizza
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Oliebollen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gedroogde gist, goudrenet, karnemelk, magere yoghurt, poedersuiker, rozijnen, sinaasappel, suiker en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Visballetjes met paprika

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, pangasiusfilet, rode paprika, slagroom en verse bladpeterselie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Kruidensalade - mesclun

Ingrediënten:
azijn, ezelsorensla, sla, mosterd, olijfolie, peper, raketkruid, rode sla, roodlof, sjalot, verse bieslook, verse kervel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Penne met salie-ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, paprikapoeder, penne rigate, peper, roomboter, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Alle recepten van Anneke Ammerlaan