Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
milde olijfolie, oregano, suiker, tomaat, versgemalen peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / inmaak
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Oosterse vinaigrette

Ingrediënten:
azijn, gembersiroop, kerriepoeder, olie, peper, rijstazijn, sesamolie, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Sinaasappelrijstgebakjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bladgelatine, citroenmelisse, dessertrijst, geconcentreerd sinaasappelsap, kaneelstokje, kardemom, limoenschil, serehpoeder, slagroom en zure room

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / rijst
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Penne met salie-ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, paprikapoeder, penne rigate, peper, roomboter, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ingrediënten:

Italiaans kruidenbrood

Ingrediënten:
boter, broodmix, ei, italiaanse kruiden, margarine, olie, verse oregano, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en verse tijm

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tempura van groenten

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bosui, bouillon, ei, frituurolie, gele paprika, gemberwortel, ijswater, japanse sojasaus, mierikswortel, peultjes, rijstazijn, rode paprika, shii-take, verse bascilium en zout

Soort:
vegetarisch / frituren / groente
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Paella met kip

Ingrediënten:
doperwtjes, drumsticks, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelrijst, saffraandraadjes, spekblokjes, tomatenbouillon, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / paella / gevogelte
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Eend met bamboe en peultjes

Ingrediënten:
anijsster, appel, bamboescheuten, bosui, eendenborstfilet, gemberwortel, granny smith, kaneelpoeder, medium dry sherry, olie, peper, peultjes, rijstwijn, sichuanpeper en sojasaus

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Minirösti

Ingrediënten:
boter, ei, peper, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gepureerde wortelsoep

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, peper, rijst, room, ui, verse bieslook, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Serveersuggestie Tomatentapenade

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomatentapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, balsamicoazijn, bladpeterselie, gemalen gedroogde chilipeper, knoflook, olijfolie en semi-gedroogde tomaten op olie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Mosselen op z'n Brussels

Ingrediënten:
dijonmosterd, droge witte wijn, halvanaise, mayonaise, mosselen, mosterd, prei, ui, verse bladselderij en wortel

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Tortellini met salie-ansjovisboter en garnalen

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, knoflook, noorse garnalen, paprikapoeder, peper, roomboter, tortellini, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Alle recepten van Anneke Ammerlaan