Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Serveersuggestie Gegrilde oesters

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde oesters

Ingrediënten:
grof zeezout, oesters, ontbijtspek, roomboter en verse bieslook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Sardinepasta

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, margarine, sardientjes uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
broodbeleg / vis
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Aubergine in yoghurtsaus

Ingrediënten:
aubergine, biogarde roer, djinten, gemalen komijn, mosterdpoeder, olie, peper, rode spaanse peper, suiker, volle yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Semi freddo met koffie

Ingrediënten:
amaretto, eidooier, espressokoffie, goudbessen, kaneelpoeder, koffielikeur, maïzena, physalis, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koffie en thee / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevuld brood met gehakt

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, ijsbergsla, mayonaise, pikant paprikapoeder, rundergehakt, trostomaat, ui, vloerbrood en zonnebloemolie

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Verse korianderchutney

Ingrediënten:
bosui, gemberwortel, groene spaanse peper, peper, verse koriander, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Lunch uit Ingrediënten:

Italiaanse pitatosti

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, pitabroodje, tomaat en verse roomkaas met kruiden

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Paella met kip en vis

Ingrediënten:
doperwtjes, drumsticks, gamba, kabeljauwfilet, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelrijst, saffraandraadjes, tomatenbouillon, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / gevogelte
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Wildrollade met rodewijnsaus

Ingrediënten:
boter, jeneverbes, laurierblad, maïzena, margarine, peper, pimentkorrels, rode wijn, runderfond, ui, wildfond, wildrollade en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Alle recepten van Anneke Ammerlaan