Anneke Ammerlaan

We hebben 11 boeken van Anneke Ammerlaan waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Anneke Ammerlaan? Registreren is gratis!

Boeken van Anneke Ammerlaan

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Anneke Ammerlaan

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pittige Quinoa 'risotto'

Ingrediënten:
bleekselderij, italiaanse kruiden, knoflook, kruidenbouillon, minimaiskolfjes, olie, quinoa, tabasco, tomaat, ui, verse basilicum, winterwortel en zachte geitenkaas

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Carpaccio met venkel en tomaat

Ingrediënten:
balsamicoazijn, carpaccio, gekonfijte tomaten, gorgonzola, mosterd, olijfolie, peper, slamelange, tomaat, venkel en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Japanse runderreepjes met sesam en mie

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, eiermie, japanse rijstwijn, japanse sojasaus, medium sherry, mierikswortel, rosbief, sesamolie, sesamzaad, wasabi en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pasta met paddestoelen

Ingrediënten:
chilipoeder, extra vergine olijfolie, knoflook, oesterzwam, parmezaanse kaas, pasta, reuzenchampignon, spaanse peper, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Pilav met aubergine en druiven

Ingrediënten:
aubergine, citroen, druiven, gemalen piment, kaneel, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pijnboompitten, pistachenootjes, saffraandraadjes, surinaamse rijst en ui

Keuken:
Mediterraans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pilau

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, kruidnagel, olie, saffraandraadjes, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Baklava

Ingrediënten:
boter, citroensap, fillobladerdeeg, honing, kaneelpoeder, kaneelstokje, kruidnagelpoeder, margarine, suiker en walnoten

Keuken:
Grieks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meloen met gerookte kip en mozzarella

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, honing, limoensap, meloen, milde olijfolie, mozzarella, ogenmeloen, peper, verse koriander, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Kruidnootjes

Ingrediënten:
boter, donkere basterdsuiker, melk, speculaaskruiden en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak / snoep
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Verse muntchutney

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, gemberwortel, groene spaanse peper, peper, verse koriander, verse munt, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gravad lax

Ingrediënten:
gele basterdsuiker, grof zeezout, jeneverbes, regenboogforelfilet, saus naar keuze, verse dille, versgemalen zwarte peper, waterkers en zalmfilet

Keuken:
Zweeds
Soort:
vis
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

American cheesecake

Ingrediënten:
boter, citroen, citroenkwark, cream crackers, ei, fromage frais, kaneelpoeder, maïzena, margarine, ricottakaas, suiker, vanillesuiker en verse roomkaas met peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel / gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van Anneke Ammerlaan