Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gekoelde avocadosoep

Ingrediënten:
avocado, gemalen komijn, kippenbouillon, limoensap, olijfolie, sjalot, tabasco, verse koriander en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gazpacho van druiven

Ingrediënten:
ciabatta, knoflookpuree, komkommer, olijfolie extra vergine, sjalot, walnoten, witte balsamicoazijn en witte druiven

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Makreel in witte-wijnmarinade

Ingrediënten:
citroen, gerookte makreel, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, verse tijm en witte wijnazijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Proeverij van citrusfruit

Ingrediënten:
citroen, geleisuiker speciaal, limoensap, navelsinaasappel, rood grapefruitsap, slagroom en suiker

Keuken:
Mediterraans / Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Kruidkoek met rozijnen

Ingrediënten:
bakpoeder, donkere basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, koekkruiden, melk, rozijnen, schenkstroop, sinaasappel en volkorenmeel

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak