Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Anneke Ammerlaan en Hans Moltzer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kabeljauw met asperges en rucolsalsa

Ingrediënten:
droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kabeljauwhaas, rucola en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Ansjovisrolletjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, belegen kaas, boter, mosterd en witbrood

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gegrilde oesters

Ingrediënten:
grof zeezout, oesters, ontbijtspek, roomboter en verse bieslook

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Zuurkool uit de oven

Ingrediënten:
appelsap, gerookt spek, kaneelstokje, kruidnagel, rauwe zuurkool, rookworst, sjalot, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Elzasserpizza

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gerookt spek, instantgist, patentbloem, rucola, ui en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ciabattasandwich met zalm

Ingrediënten:
botersla, ciabatta, gerookte zalm, kappertjes, mayonaise, trostomaat en zwarte olijven zonder pit

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Italiaans gehaktbrood

Ingrediënten:
ei, gemalen chilipeper, italiaanse kruiden, melk, olijfolie, parmaham, prei, rundergehakt en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees