Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan

We hebben 481 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Twaalf maanden lekker eten

Een greep uit de 481 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Soep van ijsbergsla

Ingrediënten:
aardappel, bosui, boter, crème fraîche, groentebouillon, ijsbergsla, knoflook en sjalot

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto bianco met bloemkool

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, droge witte wijn, gedroogde chilipeper, grana padano, groentebouillontablet, knoflook, olijfolie, risottorijst en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Verse tomatensaus

Ingrediënten:
kappertjes, knoflook, olijfolie, rode peper, rode ui, romatomaat en verse basilicum

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Waterzooi van vis met peultjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, droge witte wijn, meervalfilet, peultjes, tilapiafilet, verse peterselie, verse tijm, visfond en zalmfilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Kalfslapjes à la ossobucco

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfslappen, knoflook, olijfolie, ui, verse peterselie, verse tijm, vleesfond, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Bouillon met grote garnalen

Ingrediënten:
gemberwortel, prei, reuzengarnaal, rode paprika, rode peper, serehstengel, sojasaus, verse koriander en winterwortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Toon alle 481 recepten in dit boek