Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt

We hebben 481 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Twaalf maanden lekker eten

Een greep uit de 481 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Tomatencouscous

Ingrediënten:
couscous, gemalen chilipeper, knoflook, olijfolie, specerijen, trostomaat en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Serveersuggestie Limburgs zuurvlees

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Limburgs zuurvlees

Ingrediënten:
appelstroop, boter, donkere basterdsuiker, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, ontbijtkoek, riblappen, ui en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Serveersuggestie Baklava

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Baklava

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, filodeeg, kaneel, roomboter, sinaasappel, suiker, vloeibare honing en walnoten

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Runderbouillon

Ingrediënten:
bladselderij, laurierblad, peterselie, prei, soepvlees, verse tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Serveersuggestie Garnalen- en kipspiesjes

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Garnalen- en kipspiesjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gembersiroop, hoisinsaus, kiphaasje, rauwe ongepelde garnalen, rijstazijn, sesamolie, sjalot en verse koriander

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Toon alle 481 recepten in dit boek