Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Twaalf maanden lekker eten

Een boek van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan

We hebben 481 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twaalf maanden lekker eten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Twaalf maanden lekker eten

Een greep uit de 481 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:

Donkere runderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, laurierblad, mager ontbijtspek, schenkel met been, ui, verse tijm, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, gedroogde porcini, grana padano, knolselderij, olijfolie, paddenstoelenbouillon, portobello's, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Ontbijt / brunch / drinken / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Kerstthee

Ingrediënten:
gemberwortel, honing, kaneelstokje, kruidnagel en thee engelse melange

Soort:
niet-alcoholische drank
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Proeverij van citrusfruit

Ingrediënten:
citroen, geleisuiker speciaal, limoensap, navelsinaasappel, rood grapefruitsap, slagroom en suiker

Keuken:
Mediterraans / Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Macadamia-kruidendip

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, korianderzaad, macadamianoten, majoraan en sesamzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 481 recepten in dit boek