Clara ten Houte de Lange

We hebben 50 boeken van Clara ten Houte de Lange waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Clara ten Houte de Lange? Registreren is gratis!

Boeken van Clara ten Houte de Lange

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Clara ten Houte de Lange

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Pikante vissaus

Ingrediënten:
azijn, citroensap, knoflook, limoensap, nam pla, nuoc mam, rijstazijn, rode spaanse peper, suiker, thaise vissaus en vietnamese vissaus

Keuken:
Vietnamees
Soort:
sauzen, dips & dressings / vis
Serveersuggestie Peppadew-yoghurtdip

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Peppadew-yoghurtdip

Ingrediënten:
griekse yoghurt, komijn, peppadew uit pot en tomatentapenade

Keuken:
Mediterraans
Soort:
sauzen, dips & dressings
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Minirösti

Ingrediënten:
boter, ei, peper, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Roomkaasspread met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
fromage frais, peper, verse peterselie, verse roomkaas, verse tijm, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / broodbeleg
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bij de koffie uit Ingrediënten:

Exotische rijstevlaai

Ingrediënten:
dessertrijst, eieren, gemberpoeder, kaneelstokje, mango, olie, saffraandraadjes, suiker, volle melk, witbroodmix en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Auberginepasta

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, verse peterselie en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch / sauzen, dips & dressings / groentegerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Voorgerecht uit Ingrediënten:

Groentesoep met citroen en kokos

Ingrediënten:
alfalfa, djeroek poeroet, groentebouillon, kokosmelk, laos, laospoeder, limoensap, limoenschil, nam pla, rode spaanse peper, serehpoeder, serehstengel, slagroom, spinazie, thaise vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Meergranen 'tortilla's'

Ingrediënten:
belegen kaas, boekweitmeel, boter, ei, havermout, melk, peper, verse basilicum, verse bieslook, verse peterselie en volkorenmeel

Soort:
tortilla / vegetarisch / pannenkoeken
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Picknick / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Boterbonensalade met garnalen

Ingrediënten:
bosui, boterbonen, garnalen, gemengde sla, magere yoghurt, mayonaise, pesto en tomaat

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Voorgerecht uit Ingrediënten:

Tagliatellenestjes met kwartelei

Ingrediënten:
belegen kaas, cayennepeper, kippenbouillontablet, kwartelei, ontbijtspek, prei, slagroom, tagliatelle, verse bieslook, worcestersaus en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / eiergerecht / pasta
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gevulde aubergine met gyrosvlees

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, gele paprika, knoflook, lamsbout, olie, oregano, paprikapoeder, rozemarijn, tomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / magnetron
Alle recepten van Clara ten Houte de Lange