Clara ten Houte de Lange

We hebben 50 boeken van Clara ten Houte de Lange waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Clara ten Houte de Lange? Registreren is gratis!

Boeken van Clara ten Houte de Lange

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Clara ten Houte de Lange

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Tagliatelle met boter en verse kruiden

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, knoflook, parmezaanse kaas, tagliatelle, verse bieslook, verse peterselie, verse salieblaadjes, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Garnalen- en kipspiesjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gembersiroop, hoisinsaus, kiphaasje, rauwe ongepelde garnalen, rijstazijn, sesamolie, sjalot en verse koriander

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pikante vissoep met zeewolf en schaaldieren

Ingrediënten:
gamba, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, sliptongfilet, tabasco, tomatenpuree, tongfilet, ui, venkel, visbouillontablet, wortel, zeewolf en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Witte botersaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, peper, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Gegrilde ciabatta

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, olijfolie, verse rozemarijn en ciabatta

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Wortelflan met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bospeen, boter, ei, nootmuskaat, sjalot, slagroom en verse bieslook

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Blue cheesedressing

Ingrediënten:
mayonaise, peper, roquefort, verse peterselie, volle yoghurt, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Clubsandwich met tomaat en sardines

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, yogonaise, olijfolie, pain de boulogne, rucola, sardinefilets, versgemalen zwarte peper en vleestomaat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Witlof met garnalensalade

Ingrediënten:
citroensap, gemalen gedroogde chilipeper, granny smith, hollandse garnalen, japanse sojasaus, mayonaise, verse bieslook en witlof

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Perzikenijs met chocolade en noten

Ingrediënten:
amandellikeur, citroensap, fijne tafelsuiker, melkchocolade met hazelnoten, perzik, slagroom en vanillesuiker

Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Wortelsalade met koriander

Ingrediënten:
azijn, djinten, gemalen komijn, knoflook, olie, paprikapoeder, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van Clara ten Houte de Lange