Clara ten Houte de Lange

We hebben 50 boeken van Clara ten Houte de Lange waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Clara ten Houte de Lange? Registreren is gratis!

Boeken van Clara ten Houte de Lange

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Clara ten Houte de Lange

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Blini´s met gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gerookte zalm, instantgist, melk, verse dille, versgemalen zwarte peper en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Salade van gebakken brood met tonijn

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, kappertjes, knoflook, pain de campagne, sjalot, tonijn, trostomaat, witte wijnazijn en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Japanse tartaarburgers

Ingrediënten:
alfalfa, hamburgerbroodjes, mierikswortel, olie, rundertartaar, sesamolie, sesamzaad, shiitake, slablad, sojasaus, tomaat, ui en wasabi

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Zwaardvis met tapenade-sherrydressing

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, droge sherry, kappertjes, knoflook, olijfolie, olijven zonder pit, peper, slamelange, tomaat, zout en zwaardvissteak

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
boter, gemalen gedroogde chilipeper, karwijzaad, knoflook, magere runderlappen, paprika, paprikapoeder, tomatenpuree en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
milde olijfolie, oregano, suiker, tomaat, peper, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
inmaak / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Drinken uit Twaalf maanden lekker eten:

Jägertee

Ingrediënten:
bruine rum, kandijsuiker, kaneelstokje, kruidnagel, rode wijn, sinaasappelschil en thee

Keuken:
Europees
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pilau

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, kruidnagel, olie, saffraandraadjes, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Mangovinaigrette

Ingrediënten:
bosui, citroensap, exotisch vruchtensap, hazelnootolie, mango, olie, olijfolie, peper, wittewijnazijn en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Winterminestrone

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, groene kidneybonen, knoflook, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, pastaschelpjes, prei, tomatenblokjes uit blik, verse tijm en winterwortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kruidensalade met rookvlees en pijnboompitjes

Ingrediënten:
azijn, ezelsorensla, sla, mosterd, olijfolie, peper, pijnboompitten, raketkruid, rode sla, roodlof, rookvlees, sjalot, verse bieslook, verse kervel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / vlees
Alle recepten van Clara ten Houte de Lange