Clara ten Houte de Lange

We hebben 50 boeken van Clara ten Houte de Lange waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Clara ten Houte de Lange? Registreren is gratis!

Boeken van Clara ten Houte de Lange

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Clara ten Houte de Lange

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Roomkaasspread met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
fromage frais, peper, verse peterselie, verse roomkaas, verse tijm, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / broodbeleg
Serveersuggestie Captains´ dinner

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Captains´ dinner

Ingrediënten:
gemalen gedroogde rode peper, kapucijners, mosterd, ontbijtspek, piccalilly, prei, saucijs, ui, zilveruitjes zuur en zoetzure augurk

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / groenten en aardappels
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Indiase pilau

Ingrediënten:
basmatirijst, citroensap, gemalen kardemom, kaneelstokje, kardemompeul, kippenbouillon, kruidnagel, olie, saffraandraadjes, suiker, tomaat en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / rijst
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Courgettesalade

Ingrediënten:
courgette, extra vergine olijfolie, knoflook, knoflookpuree, peper, trostomaat, verse basilicum, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Spaanse mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizoworst, droge witte wijn, gezeefde tomaten, knoflook, mosselen, olie, paprika, peper, spaanse peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Dragonsaus

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, melk, mosterd, peper, verse dragon en zout

Keuken:
Europees / Frans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Tzatziki

Ingrediënten:
bulgaarse yoghurt, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, verse munt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Vispotje uit de oven

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, cocktailgarnalen, droge sherry, knoflook, mosselen, olijfolie, pomodoritomaat, witte visfilet en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Moksimarinade

Ingrediënten:
cayennepeper, ketjap, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, paprikapoeder, suiker, ui en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch / pekel en marinades
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Mosselsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, mosselen, ontbijtspek, peper, prei, slagroom, visbouillon, witte wijn, zaanse mosterd en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Serveersuggestie Gele paprikatapenade

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gele paprikatapenade

Ingrediënten:
gele paprika, gemalen gedroogde chilipeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, suiker, witte balsamicoazijn en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Alle recepten van Clara ten Houte de Lange