Clara ten Houte de Lange

We hebben 50 boeken van Clara ten Houte de Lange waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Clara ten Houte de Lange? Registreren is gratis!

Boeken van Clara ten Houte de Lange

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Clara ten Houte de Lange

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kruidensalade met rookvlees en pijnboompitjes

Ingrediënten:
azijn, ezelsorensla, kleine slablaadjes, mosterd, olijfolie, peper, pijnboompitten, raketkruid, rode sla, roodlof, rookvlees, sjalot, verse bieslook, verse kervel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Gazpacho van druiven

Ingrediënten:
ciabatta, knoflookpuree, komkommer, olijfolie extra vergine, sjalot, walnoten, witte balsamicoazijn en witte druiven

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Dille-mosterdsaus

Ingrediënten:
azijn, donkere gladde mosterd, olie, suiker en verse dille

Keuken:
Europees / Zweeds
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kipkarbonades uit Perzië

Ingrediënten:
citroensap, handsinaasappel, kaneelpoeder, kipkarbonade, knoflook, olie, peper, saffraandraadjes, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Waterzooi van vis met peultjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, droge witte wijn, meervalfilet, peultjes, tilapiafilet, verse peterselie, verse tijm, visfond en zalmfilet

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Mosselen met chorizo

Ingrediënten:
chorizo, droge witte wijn, gemalen chilipeper, laurierblad, mosselen, peterselie, ui en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Visballetjes met paprika

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, knoflook, pangasiusfilet, rode paprika, slagroom en verse bladpeterselie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Clara ten Houte de Lange