Clara ten Houte de Lange, H. Brandsen en G. Jaeger - De Engelse Tea

De Engelse Tea

Een boek van Clara ten Houte de Lange, H. Brandsen en G. Jaeger

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Engelse Tea, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In het Amstel Hotel wordt iedere zondagmiddag een high tea georganiseerd. Deze middag is zo in trek dat het Amstel Hotel er zo weinig mogelijk publiciteit aan wil besteden om zo te grote drukte te voorkomen. Deze situatie is tekenend voor de opkomst van high tea in Nederland en Belgie. Steeds meer restaurants en cafe’s bieden compleet verzorgde arrangementen voor een gezellige zondagmiddag theedrinken en eten.

High Tea is het boek voor de theeliefhebber die ook graag thuis een professionele high tea wil verzorgen. Het boek bevat allerlei wetenswaardigheden over alles wat met thee te maken heeft en staat boordevol recepten voor sandwiches, scones, cakes, taarten en jams. Ten slotte geeft het boek een uitgebreide lijst met adressen van restaurants en hotels waar kan worden genoten van een uitgebreide high tea; er zijn bovendien adressen opgenomen van bedrijven die high teas organiseren of bijvoorbeeld serviesgoed verhuren, en van winkels die typisch Engelse delicatessen verkopen.

High Tea is een vernieuwde uitgave van De Engelse Tea, dat eerder bij de Culinaire Boekerij verscheen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken