Annelene van Eijndhoven

We hebben 4 boeken van Annelene van Eijndhoven waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annelene van Eijndhoven? Registreren is gratis!

Boeken van Annelene van Eijndhoven

Recepten van Annelene van Eijndhoven

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Paella met kip en vis

Ingrediënten:
doperwtjes, drumsticks, gamba, kabeljauwfilet, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, rode paprika, rondkorrelrijst, saffraandraadjes, tomatenbouillon, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / gevogelte
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Belegde ciabatta

Ingrediënten:
grof zeezout, knoflook, mortadella, olijfolie, olijven, rucola, verse rozemarijn en voorgebakken ciabatta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Aardbeien-rozenfool plus variaties

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil, rozenblaadjes, rozenlikeur, slagroomversteviger en slankroom

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Geroosterde garam masala

Ingrediënten:
kaneelpoeder, kardemompeul, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Polenta met spek en salie

Ingrediënten:
boter, magere spekreepjes, maïsgriesmeel, parmezaanse kaas, polenta, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Panna cotta met mango

Ingrediënten:
bladgelatine, mango, sinaasappelsap, slagroom, vanillestokje en verse basilicum

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Witte botersaus

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, peper, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Lenterolletjes met korianderdressing

Ingrediënten:
bamigroenten, fillobladerdeeg, frituurolie, frituurvet, maïskiemolie, mosterd, peper, rode thaise currypasta, varkensreepjes, verse koriander, verse peterselie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Tabbouleh

Ingrediënten:
bosui, bulghur, citroen, couscous, komkommer, olijfolie, peper, tomaat, verse munt, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Ontbijt / bijgerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Theegelei

Ingrediënten:
earlgreythee, geleisuiker, sinaasappel, vruchtensap en vruchtenthee

Soort:
schuim/mousse/gelei / koffie en thee
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Hummus - kikkererwtenpuree

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, paprikapoeder, sesamzaad, tahin, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pittige frittata

Ingrediënten:
belegen kaas, bosui, cayennepeper, chilipoeder, chilisaus, ei, garnaal, langkorrelrijst, melk, olijf, rode spaanse peper, verse peterselie en zout

Soort:
rijst / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Champagne-dillevinaigrette

Ingrediënten:
franse mosterd, mousserende witte wijn, notenolie, peper, sjalot, verse dille en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Mierikswortelsaus

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortelrasp, mosterd, suiker en zout

Keuken:
Brits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Gemarineerde american ribeye

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenrasp, groene tabasco, ribeye, tomatenketchup en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Italiaanse schuimtorentjes

Ingrediënten:
citroensap, eiwit, marasquinaroma, poedersuiker, slagroom, slagroomversteviger en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Kruidenschnitzels

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, kalfsschnitzel, margarine, paneermeel van muffin, parmezaanse kaas, peper, varkensschnitzel, verse bieslook, verse dragon, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Alle recepten van Annelene van Eijndhoven