Annelene van Eijndhoven

We hebben 4 boeken van Annelene van Eijndhoven waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Annelene van Eijndhoven? Registreren is gratis!

Boeken van Annelene van Eijndhoven

Recepten van Annelene van Eijndhoven

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Fruitsalade met munt

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, fruit, galiameloen, mango, suiker, vanillestokje en verse munt

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch / fruit
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Bijgerecht uit Ingrediënten:

Roergebakken broccoli

Ingrediënten:
broccoli, groene thaise currypasta, oestersaus, olie, suiker en ui

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Thaise noedelsalade met rundvlees

Ingrediënten:
bieflap, bosui, bruine suiker, citroensap, eiermie, gefruite uitjes, knoflook in olie, limoensap, lollo bionda, olie, rode spaanse peper, sla, sojasaus, thaise rode currypasta, thaise vissaus, verse koriander en verse munt

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Kerriesoep

Ingrediënten:
bloem, gembersiroop, groentebouillontablet, kroepoek, mild kerriepoeder, olie, papadums, ui, verse koriander, verse munt, volle yoghurt en zure room

Keuken:
Indisch / Indiaas
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Ingrediënten:

Italiaans kruidenbrood

Ingrediënten:
boter, broodmix, ei, italiaanse kruiden, margarine, olie, verse oregano, verse rozemarijn, verse salieblaadjes en verse tijm

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Spaanse mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, chorizoworst, droge witte wijn, gezeefde tomaten, knoflook, mosselen, olie, paprika, peper, spaanse peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Gnocchi van ricotta

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde tomaat op olie, kwark, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ricotta, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Wortelsoep met sinaasappel

Ingrediënten:
boter, geconcentreerd sinaasappelsap, groenteobuillon, peper, room, ui, verse bieslook, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Paddestoelen cappuccino

Ingrediënten:
boter, cognac, kastanjechampignon, oestersaus, peper, sjalot, slagroom, tijm, vleesfond en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Vleessandwich met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, courgette, entrecote, knoflook, peper, prei, verse basilicum, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Ingrediënten:

Mortadellasalade met groene asperges

Ingrediënten:
groene asperge, mayonaise, mortadella, olijfolie, pesto rosso, pijnboompitten, pomodoritomaat, tomaat, verse peterselie, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Thaise mie met surimi

Ingrediënten:
bosui, eiermie, gemberwortel, nam pla, rode paprika, roerbakolie, serehpoeder, serehstengel, sojasaus, spinazie, surimi, thaise vissaus en tomaat

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Hummus - kikkererwtenpuree

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, paprikapoeder, sesamzaad, tahin, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Peren in karamelsiroop

Ingrediënten:
amandellikeur, amaretto, citroensap, kaneelpoeder, peer, schenkstroop en suiker

Keuken:
Italiaans / Frans
Soort:
fruit
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Semi freddo met koffie

Ingrediënten:
amaretto, eidooier, espressokoffie, goudbessen, kaneelpoeder, koffielikeur, maïzena, physalis, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koffie en thee / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Annelene van Eijndhoven en Clara ten Houte de Lange - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Tropische vreugde

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakbanaan, banaan, ijs, klapper, kokosrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Alle recepten van Annelene van Eijndhoven