Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Alle smaken van de regenboog

Een boek van Tessa Kiros

We hebben 209 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alle smaken van de regenboog, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Een onmogelijk lekker boek. Met de foto’s erbij is dit een odyssee die elk gewoon kookboek ver te boven gaat.’ De Gooi- en Eemlander over De smaak van min herinnering
In Twaalf pr ef je gewoon hoe ze in Itali huis eten.’ Elle Eten


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Alle smaken van de regenboog

Een greep uit de 209 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, baarsfilet, bleekselderij, citroen, ei, gedroogd broodkruim, kabeljauwfilet, lente ui, olijfolie, peperkorrels, peterselie, witvisfilet, wortel, zalmfilet en zoet paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Frambozenijs

Ingrediënten:
citroensap, ei, fijne kristalsuiker, frambozen, kookroom, melk en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Cottage Pie

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, boter, doperwten, droge witte wijn, gezeefde tomaten, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, pimentkorrels, rundergehakt, ui en wortel

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alle smaken van de regenboog:

Kaaspasteitjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, feta, gedroogde munt, melk, parmezaanse kaas, ricotta, witte azijn en zoet paprikapoeder

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
ahornsiroop, bloem, boter, citroen, ei, fijne kristalsuiker, kaneelpoeder, melk, slagroom en vanille-extract

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Volkorenfocaccia

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gist, olijfolie, patentbloem, volkoren meel en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Pasta met kaas

Ingrediënten:
melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pasta, pecorino en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 209 recepten in dit boek