Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Alle smaken van de regenboog

Een boek van Tessa Kiros

We hebben 209 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alle smaken van de regenboog, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Een onmogelijk lekker boek. Met de foto’s erbij is dit een odyssee die elk gewoon kookboek ver te boven gaat.’ De Gooi- en Eemlander over De smaak van min herinnering
In Twaalf pr ef je gewoon hoe ze in Itali huis eten.’ Elle Eten


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Alle smaken van de regenboog

Een greep uit de 209 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gnocchi met bietjes

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, boter, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten en rode biet

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Basisrecept uit Alle smaken van de regenboog:

Custard

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, kookroom, maïzena, melk en vanille-extract

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Gebakken visfilet

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroen, citroenrasp, ei, kabeljauwfilet, koolzuurhoudend bronwater, olijfolie, witvisfilet en zoet paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Kipkroketten

Ingrediënten:
bleekselderijblaadjes, bloem, boter, citroen, ei, gedroogd broodkruim, kip, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui en tomaat

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Vissoep gevolgd door gepocheerde vis

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, citroenolie, citroensap, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, peterselie, rijst, roodbaarsfilet, sjalot, wortel en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / rijst
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Appelbrood met suikerkaneel

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, ei, kaneelpoeder, kardemom, lichtbruine basterdsuiker, suiker, vanille-extract, walnoten en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visschotel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, champignon, citroen, groentebouillon, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, kookroom, melk, peterselie, garnaal, snapperfilet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Toon alle 209 recepten in dit boek