Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Alle smaken van de regenboog

Een boek van Tessa Kiros

We hebben 209 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Alle smaken van de regenboog, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Een onmogelijk lekker boek. Met de foto’s erbij is dit een odyssee die elk gewoon kookboek ver te boven gaat.’ De Gooi- en Eemlander over De smaak van min herinnering
In Twaalf pr ef je gewoon hoe ze in Itali huis eten.’ Elle Eten


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Alle smaken van de regenboog

Een greep uit de 209 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Chocolade-ijs

Ingrediënten:
eierdooier, fijne kristalsuiker, kookroom, melk, pure chocolade en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Recept uit Alle smaken van de regenboog:

Kruidkoekjes

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, gemalen kardemom, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, kaneelpoeder en kookroom

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Witte risotto

Ingrediënten:
boter, kooknat van spinazie, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst en rode ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Basisrecept uit Alle smaken van de regenboog:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbout, knoflook, peterselie, rode ui, sjalot, soepvlees, tomaat, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:

Wafels

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk en vanille-extract

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visschotel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, champignon, citroen, groentebouillon, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, kookroom, melk, peterselie, garnaal, snapperfilet en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Basisrecept uit Alle smaken van de regenboog:

Mayonaise

Ingrediënten:
balsamicoazijn, citroensap, dijonmosterd, ei, knoflook, maïsolie, olijfolie en sojaolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 209 recepten in dit boek