A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

De flair van eenvoud

koken met de frisse kijk van Alastair Little

Een boek van A. Little en R. Whittington

We hebben 126 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De flair van eenvoud, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De flair van eenvoud

Een greep uit de 126 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
groente, hambeen, olijfolie, parmaham, pasta, peper, pesto, witte bonen en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kapoensalade

Ingrediënten:
basilicum, citroenschil, extra vierge olijfolie, kapoen, laurier, mignonnette peper, olijfolie, pijnboompitten, pruimtomaat, rode wijnazijn, rozijnen, scharrelkip, sinaasappelschil, tafelsuiker en zeezout

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Tarte tatin

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap en tafelsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Koude borsjt met jonge groenten

Ingrediënten:
bieslook, biet, crème fraîche, harissa, kervel, kippenbouillon, mierikswortel, mini biet, mini groenten, peper, runderbouillon en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Patrijs met gesmoorde kool en pancetta

Ingrediënten:
blanke fond, bleekselderij, eendenvet, grijze patrijs, jeneverbes, normandische boter, ongerookt doorregen spek, pancetta, savooiekool, ui, wildfond, wortel en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Zwarte risotto

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, mossel, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, ui, vermout, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Getruffeerde gepocheerde kip

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kippenfond, peper, peterselie, prei, scharrelkip, tijm, ui, wortel, zeezout, zwarte peperkorrels en zwarte truffel

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Geperste terrine van kip

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, kipfilet, parmaham, peper, pruimtomaat, savooiekool, sherryazijn en zeezout

Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Caldo verde

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, extra vierge olijfolie, kippenbouillon, knoflook, koriander, peper, savooiekool, water, zampone en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Aioli garni

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, broccoli, citroensap, court-bouillon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, haricots verts, kabeljauw, knoflook, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 126 recepten in dit boek