A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

De flair van eenvoud

koken met de frisse kijk van Alastair Little

Een boek van A. Little en R. Whittington

We hebben 126 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De flair van eenvoud, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De flair van eenvoud

Een greep uit de 126 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

lemon-curdtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, eidooier, tafelsuiker, water en zeezout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Ravioli San Giuseppe

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, chinese thee, citroenschil, ei, pijnboompitten, poedersuiker, pruimedant, room, tafelsuiker, vanille-ijs en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Compote van wintervruchten

Ingrediënten:
citroen, gedroogde abrikozen, gedroogde mandarijnschil, kaneelstokje, lapsang souchong, laurier, peer, peperkorrels, pruimedant, rode wijn, steranijs, suiker, tafelsuiker en vanillestokje

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Getruffeerde gepocheerde kip

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kippenfond, peper, peterselie, prei, scharrelkip, tijm, ui, wortel, zeezout, zwarte peperkorrels en zwarte truffel

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
groente, hambeen, olijfolie, parmaham, pasta, peper, pesto, witte bonen en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Krokant gebraden eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenvet, honing, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tamme eend, ui, wijnazijn, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Ceasarsalade

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroensap, eidooier, extra vierge olijfolie, knoflook, parmagiano reggiano, romaine sla, stokbrood en worcestershiresaus

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Panzanella

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, extra vierge olijfolie, komkommer, peper, rode ui, rode wijnazijn, stokbrood, tomaat, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 126 recepten in dit boek