A. Little

We hebben 2 boeken van A. Little waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Little? Registreren is gratis!

Boeken van A. Little

Recepten van A. Little

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Zeetong Florentine

Ingrediënten:
boter, citroen, parmagiano reggiano, peper, wilde spinazie, zeetong en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Sojabasisbouillon

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde mandarijnschil, gemberwortel, knoflook, mirin, rode spaanse peper, sake en steranijs

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Tarte tatin

Ingrediënten:
appel, bladerdeeg, bloem, boter, citroensap en tafelsuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Vinaigrette

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, peper, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Salade Nicoise

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, knoflook, krieltjes, kropsla, peterselie, pruimtomaat, tomatenketchup, tonijnsteak, zonnebloemolie, zwarte olijf en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Confit Sarladaise

Ingrediënten:
aardappel, eendenbout, eendenorganen, eendenvet, ganzenvet, knoflook, laurier, peper, peterselie, reuzel, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gevulde kip uit Orvieto

Ingrediënten:
aardappel, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, rozemarijn, scharrelkip, ui, venkel, zeezout en zwarte olijf

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Spaghetti op Genuese wijze

Ingrediënten:
basilicum, haricots verts, krieltjes, peper, pesto, spaghetti en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Bread-and-butter-pudding van panettone

Ingrediënten:
abrikozenjam, boter, crème fraîche, ei, bosvruchten, grappa, panettone, poedersuiker, slagroom, sultana's, tafelsuiker, vanille-essence, vanillestokje en volle melk

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van A. Little