A. Little

We hebben 2 boeken van A. Little waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Little? Registreren is gratis!

Boeken van A. Little

Recepten van A. Little

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Geperste terrine van kip

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, kipfilet, parmaham, peper, pruimtomaat, savooiekool, sherryazijn en zeezout

Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin van honingraatpens

Ingrediënten:
bleekselderij, droge cider, droge witte wijn, honingraatpens, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, ui, vleestomaat, wortel en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Carpaccio van rundvlees

Ingrediënten:
balsamicoazijn, dikke lende, mignonnette peper, olijfolie, parmagiano reggiano, roquette en truffelolie

Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Deense omelet

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gerookt spek, palingfilet, peper, slagroom, tomaat, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met uiencompote en salie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, droge witte wijn, kalfslever, kippenfond, laurier, peper, salie, sherryazijn, tafelsuiker, ui, witte wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pasta en kikkererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, extra vierge olijfolie, hambot, kikkererwten, knoflook, pancetta, parmagiano reggiano, passata, pasta, peper, rozemarijn, ui, wortel en zeezout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Ravioli San Giuseppe

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, chinese thee, citroenschil, ei, pijnboompitten, poedersuiker, pruimedant, room, tafelsuiker, vanille-ijs en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Kippebouillon met peterseliepasta

Ingrediënten:
bleekselderij, eierpastadeeg, kapoen, kipkarkassen, kiporganen, laurier, peper, peterselie, scharrelkip, ui, wortel en zeezout

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:

Duo van gevulde paprika's

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, extra vierge olijfolie, gele paprika, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pesto, pruimtomaat en rode paprika

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pappardelle met eekhoontjesbrood

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, eekhoorntjesbrood, eierpastadeeg, extra vierge olijfolie, knoflook, parmagiano reggiano, peper, slagroom, weidechampignons en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Koude borsjt met jonge groenten

Ingrediënten:
bieslook, biet, crème fraîche, harissa, kervel, kippenbouillon, mierikswortel, mini biet, mini groenten, peper, runderbouillon en zeezout

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jonge groene asperge, laurier, parmagiano reggiano, peper, risottorijst, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Gegrilde Sint-Jakobsmosselen met Thaise koolsalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroengras, djeroek poeroet, gember, knoflook, koriander, rijstnoedels, rijstwijnazijn, rode paprika, savooiekool, sesamolie, sint-jakobsschelp, sojasaus, thaise vissaus, ui, witte wijnazijn, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van A. Little