A. Little

We hebben 2 boeken van A. Little waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Little? Registreren is gratis!

Boeken van A. Little

Recepten van A. Little

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Beurre blanc

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, sjalot, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gestoofde ossestaart met basilicum-knoedels

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, eiwit, knoflook, laurier, ossestaart, peper, peterselie, rode wijn, tijm, tomatenketchup, ui, worcestersaus, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Luchtig gevulde chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bittere chocolade, bloem, boter, cacaopoeder, cognac, ei, espressokoffie, poedersuiker, rum, tafelsuiker en whisky

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Geperste terrine van kip

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, kipfilet, parmaham, peper, pruimtomaat, savooiekool, sherryazijn en zeezout

Soort:
vlees / gevogelte / paté/terrine
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met uiencompote en salie

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloem, boter, droge witte wijn, kalfslever, kippenfond, laurier, peper, salie, sherryazijn, tafelsuiker, ui, witte wijnazijn, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Spaghetti op Genuese wijze

Ingrediënten:
basilicum, haricots verts, krieltjes, peper, pesto, spaghetti en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Getruffeerde gepocheerde kip

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kippenfond, peper, peterselie, prei, scharrelkip, tijm, ui, wortel, zeezout, zwarte peperkorrels en zwarte truffel

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gegrilde zeebaars met peterseliesalade

Ingrediënten:
citroen, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, kappertjes, parmagiano reggiano, peper, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, sjalot, stengel-ui, zeebaars, zeezout en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van A. Little