R. Whittington

We hebben één boek van R. Whittington waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Whittington? Registreren is gratis!

Boeken van R. Whittington

Recepten van R. Whittington

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gevulde kip uit Orvieto

Ingrediënten:
aardappel, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, rozemarijn, scharrelkip, ui, venkel, zeezout en zwarte olijf

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Mosselcremesoep met saffraan

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, mossel, peper, prei, saffraan, selderijwortel en slagroom

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Sashimi

Ingrediënten:
komkommer, sojasaus, tafelsuiker, wasabipoeder, zeebaars en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Salmis van Schotse sneeuwhoen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, doorregen spek, jeneverbes, kippenfond, madeira, peper, port, rode wijn, rode wijnazijn, schotse sneeuwhoen, tafelsuiker, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Vinaigrette

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, peper, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Kalfslever met rode bietjes

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, kalfsfond, kalfslever, kippenbouillon, kippenfond, mierikswortel, peper, rode biet, sherryazijn, sjalot en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Panforte met reggiano parmigiano

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, calvados, rietsuiker, tafelsuiker, vanille-ijs, zoete taartbodem, zure appels en zwarte bessen

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Alle recepten van R. Whittington