R. Whittington

We hebben één boek van R. Whittington waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Whittington? Registreren is gratis!

Boeken van R. Whittington

Recepten van R. Whittington

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Bruine fond

Ingrediënten:
bleekselderij, braadvet, kalfsbotten, laurier, peperkorrel, peterselie, runderbotten, speklap, ui en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Nagerecht uit De flair van eenvoud:

Brownies met chocolade-toffeesaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, couverture, ei, maisstroop, melk, slagroom, tafelsuiker, vanille-essence, vanille-ijs en zeezout

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jonge groene asperge, laurier, parmagiano reggiano, peper, risottorijst, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / risotto / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Geperste terrine van kip

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, extra vierge olijfolie, kipfilet, parmaham, peper, pruimtomaat, savooiekool, sherryazijn en zeezout

Soort:
vlees / pate/terrine / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Op Chinese wijze gestoomde vis

Ingrediënten:
bosui, cayennepeper, gemberwortel, knoflook, koriander, sesamolie, sojasaus, vis, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Nagerecht uit De flair van eenvoud:

Luchtig gevulde chocoladetaart

Ingrediënten:
abrikozenjam, bittere chocolade, bloem, boter, cacaopoeder, cognac, ei, espressokoffie, poedersuiker, rum, tafelsuiker en whisky

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, gemengde witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Nagerecht uit De flair van eenvoud:

Summer pudding

Ingrediënten:
bramen, casinobrood, frambozen, rode aalbessen, tafelsuiker, witte aalbessen en zwarte bessen

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding
Alle recepten van R. Whittington