R. Whittington

We hebben één boek van R. Whittington waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van R. Whittington? Registreren is gratis!

Boeken van R. Whittington

Recepten van R. Whittington

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:

Courgette-gondels

Ingrediënten:
broodkruim, courgette, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm en ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Duo van gevulde paprika's

Ingrediënten:
ansjovis in blik, basilicum, extra vierge olijfolie, gele paprika, kerstomaat, knoflook, mozzarella, pesto, pruimtomaat en rode paprika

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Beurre blanc

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, sjalot, witte wijnazijn en zeezout

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Risotto met asperges

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, jonge groene asperge, laurier, parmagiano reggiano, peper, risottorijst, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / risotto / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Aioli garni

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, broccoli, citroensap, court-bouillon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, haricots verts, kabeljauw, knoflook, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pasta en kikkererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, chilivlokken, extra vierge olijfolie, hambot, kikkerwerwten, knoflook, pancetta, parmagiano reggiano, passata, pasta, peper, rozemarijn, ui, wortel en zeezout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Nagerecht uit De flair van eenvoud:

Brownies met chocolade-toffeesaus

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, couverture, ei, maisstroop, melk, slagroom, tafelsuiker, vanille-essence, vanille-ijs en zeezout

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Geroosterd lamsvlees met couscoussalade

Ingrediënten:
citroen, couscous, gele paprika, knoflook, lamslende, mignonnette peper, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, rozemarijn, tijm, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Patrijs met gesmoorde kool en pancetta

Ingrediënten:
blanke fond, bleekselderij, eendenvet, grijze patrijs, jeneverbes, normandische boter, ongerookt doorregen spek, pancetta, savooiekool, ui, wildfond, wortel en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Vissoep met rouille

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, baguette, bleekselderij, cayennepeper, droge witte wijn, gemengde witvis, gruyerekaas, harissa, knoflook, knoflookmayonaise, krab, laurier, olijfolie, passata, peper, peterselie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, ui, venkel, visgraten en zeezout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Ceasarsalade

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroensap, eidooier, extra vierge olijfolie, knoflook, parmagiano reggiano, romaine sla, stokbrood en worcestershiresaus

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovis in blik, citroen, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, kalfsrollade, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, tonijn in blik, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Court-bouillon

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, bleekselderij, djeroek poeroet, laurier, peterselie, ui, witte wijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Alle recepten van R. Whittington