Nigel Slater - Keukendagboek 2

Keukendagboek 2

Een boek van Nigel Slater

We hebben 234 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Keukendagboek 2, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In 'Keukendagboek II' nodigt Nigel Slater je elke dag uit in zijn eigen keuken. Verhalen en toegankelijke recepten wisselen elkaar af en het boek leest zo als een echt dagboek. Maar het staat ook bomvol eetinspiratie: van basics als het bakken van een biefstuk tot eend met gember en citrusvruchten, van passievruchtencrème tot geroosterde wortels.

Wie zich ooit heeft verwonderd over hoe mooi koken kan zijn, zal zich volledig thuis voelen bij Nigel Slater. Zijn rechttoe-rechtaan manier van koken maakt dit boek tot een echte keukenbijbel.

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt al vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen, waar hij sinds 1993 voor The Observer schrijft over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert hij succesvolle kookprogramma's voor de BBC . Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Keukendagboek 2

Een greep uit de 234 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Zalmsoep

Ingrediënten:
aardappels, anijssterren, augurk, augurk, bloemkool, boter, citroensap, dille, gember, water, koolraap, olie, prei, rode chilipeper, tenen knoflook, ui, varkensgehakt, verjus, vissaus, water, wittewijnazijn, yoghurt, zalm, zout en zure room

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gekruide zalm

Ingrediënten:
chilipeper, citroen, gerookte zalm, knoflook, konijn, kruiden, limoen, limoenen, olijfolie, room, sla, varkensvlees, zalm en zout

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Victoria plaatkoek

Ingrediënten:
aubergines, bakmeel, basterdsuiker, beslag, boter, geschaafde amandelen, paprika, suiker, tomaten en zou

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Hazelnootfriands met bramen

Ingrediënten:
azijn, bloem, caerphilly, eiwit, geitenkaas, geroosterd zuurdesembrood, hazelnoten, honing, mosterdzaad, roggebrood, rozijnen, steak, stokbrood, uien, venkel, vet, vloeibare boter en witbrood

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Geroosterde aardperen

Ingrediënten:
aardperen, bier, bruine suiker, chutney, citroen, gevogelte, jeneverbessen, kool, kruidnagels, olijfolie, ui, vlees, vogels, wild, wittewijnazijn, zure appel en zuurkool

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Trifle met mincemeat en sinaasappel

Ingrediënten:
aardappels, appel, beslag, blanke amandelen, boter, citroenen, cognac, custardvla, dadels, dille, gans, gekonfijte sinaasappelschil, gerookte zalm, kaneel, kokend water, kool, kweeperen, madera, pistachenoga, pudding, rodekool, room, sinaasappel, sinaasappels, suiker, taart, toast, vla en zalm

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Gegrild lamsvlees met citroenharissa

Ingrediënten:
azijn, bot, citroenschil, custard, eieren, gemalen amandelen, ingemaakte citroen, jam, knoflook, komijnzaad, lamsvlees, munt, pepers, pitten, pruimen, rode paprika, rundvlees, specerijen, steaks, taart, tomatenpuree en zeezout

Toon alle 234 recepten in dit boek