Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Comptoir Libanais

Een boek van Dan Lepard en Tony Kitous

We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Comptoir Libanais, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van Londen’s mediterrane topcafé naar je eigen keuken In 80 makkelijke recepten combineren Tony Kitous en Dan Lepard de traditionele Libanees-mediterrane keuken met moderne smaken. Maak thuis de heerlijkste gerechten - van mezze en verse salades tot vlees- en visgerechten, en van brood en ontbijt tot taartjes en desserts. Voor alle recepten van Comptoir Libanais gebruik je bekende ingrediënten en heb je voldoende aan doorsnee keukenapparatuur. Alle gerechten zijn lekker en gezond en je maakt ze in een handomdraai! - Van Londen's mediterrane topcafé naar je eigen keuken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Comptoir Libanais

Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gebakken Aubergine

Ingrediënten:
granaatappelmelasse, aubergine, munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kwartel In Kaneelmarinade

Ingrediënten:
basilicum, granaatappelmelasse, honing, kaneel, kaneelstokjes, kwartels, olijfolie, sesamzaad, sinaasappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Pompoen Kibbeh

Ingrediënten:
bulgur, komijn, water, muskaatpompoen, piment, pompoen en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Tahinbroodjes

Ingrediënten:
deeg, ei, eidooier, ei, harde witte bloem, melk, boter, sesamzaad, tafelsuiker, tahin en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

KIPvleugeltjes

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gemalen kardemom, gemalen piment, kaneel, olijfolie en knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Lamskofta met pistache

Ingrediënten:
gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen piment, ui, olijfolie, peper, pistachenoten, rundergehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Kip Met Sperziebonen

Ingrediënten:
gehakt, gemalen piment, kaneel, kipfilets, kippenbouillon, olijfolie, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt uit Comptoir Libanais:

Tuinbonen DIP

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge olijfolie, komijnzaad, pitabroodjes, rode peper, tomaat, tuinbonen en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir kofta hotdog

Ingrediënten:
broodjes, peterselie, gemalen koriander, ui, lamsgehakt, olijfolie, tomatenketchup, uien, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Lamsnek Met Komijn En Baby Okra

Ingrediënten:
bot, gehakt, gemalen komijn, koriander, lamsbouillon, lamsnek, okra, olijfolie, knoflook, tomaten, ui, wortels, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch uit Comptoir Libanais:

Linzensoep

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kippenbouillon, olijfolie, pitabroodjes, rode linzen, knoflook, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Comptoirs Frozen Yoghurt

Ingrediënten:
pistaches, honing, munt, oranjebloesemwater, rietsuiker, vanille-extract en volle yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Platbrood met za’atar

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, deeg, munt, olijfolie, tomaten, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak met aardappel EN KAAS

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Toon alle 89 recepten in dit boek