Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Comptoir Libanais

Een boek van Dan Lepard en Tony Kitous

We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Comptoir Libanais, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Van Londen’s mediterrane topcafé naar je eigen keuken In 80 makkelijke recepten combineren Tony Kitous en Dan Lepard de traditionele Libanees-mediterrane keuken met moderne smaken. Maak thuis de heerlijkste gerechten - van mezze en verse salades tot vlees- en visgerechten, en van brood en ontbijt tot taartjes en desserts. Voor alle recepten van Comptoir Libanais gebruik je bekende ingrediënten en heb je voldoende aan doorsnee keukenapparatuur. Alle gerechten zijn lekker en gezond en je maakt ze in een handomdraai! - Van Londen's mediterrane topcafé naar je eigen keuken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Comptoir Libanais

Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:

RIJST met vermicelli

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli

Keuken:
Libanees
Soort:
rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Fattoush Met Granaatappel Melasse Dressing

Ingrediënten:
bladpeterselie, ciderazijn, citroen, gedroogde munt, granaatappel, granaatappelmelasse, kerstomaat, komkommer, lente-uitjes, little gem, munt, olijfolie, pitabroodjes, knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Warme Linze Npuree Met Uien

Ingrediënten:
bruine linzen, bruine rijst, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

LamsKibbeh

Ingrediënten:
fijne bulgur, gehakt, gemalen piment, water, kaneel, ui, water, mager lamsvlees, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gekruide gebakken aardappeltjes

Ingrediënten:
aardappels, citroen, gemalen komijn, korianderblaadjes, paprikapoeder, specerijen, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Lamskofta met pistache

Ingrediënten:
gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen piment, ui, olijfolie, peper, pistachenoten, rundergehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Falafel

Ingrediënten:
bladpeterselie, dubbelkoolzure soda, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, groene peper, karwij, kikkererwten, koriander, lente-uitjes, sesamzaadjes, bleekselderij, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

SAJ-brood

Ingrediënten:
deeg, harde witte bloem, water en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Basisrecept uit Comptoir Libanais:

tahinpasta

Ingrediënten:
olijfolie, sesamzaadjes en zonnebloemolie

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Platbrood met za’atar

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, deeg, munt, olijfolie, tomaten, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak Gevuld Met Kaas En Munt Sambusak Bil Jabneh

Ingrediënten:
bloem, chilipasta, deeg, ei, feta, gedroogde munt, gehakt, halloumi, munt, olie, olie om te bakken, tijm en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, water, zout en tahin

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Beignets Gevuld Met Gekruid Lamsgehakt

Ingrediënten:
aardappels, ei, bloem, pijnboompitten, koekjes, lamsgehakt, meel, olijfolie, paprikapoeder, knoflook, tomaten, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Toon alle 89 recepten in dit boek