Tony Kitous

We hebben 3 boeken van Tony Kitous waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tony Kitous? Registreren is gratis!

Boeken van Tony Kitous

Recepten van Tony Kitous

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak Met Aardappel En Kaas

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, grote ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt uit Comptoir Libanais:

Uitgebreid Libanees Ontbijt

Ingrediënten:
bladpeterselie, flinke snuf zeezout, grote eieren, halloumi, kerstomaatjes, labneh, olijfolie, pitabroodjes en zwarte olijven

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Drinken uit Comptoir Libanais:

Muntthee

Ingrediënten:
groene thee, muntblaadjes, rozenwater en suiker

Keuken:
Libanees
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
chilivlokken, komkommers, pekelnat en tenen knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Rakakat Met Kip En Sumac

Ingrediënten:
bloem, brick, filodeeg, kaneel, kipfilet, olijfolie, uien, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

Chilipasta

Ingrediënten:
olijfolie, paprika's, tenen knoflook en water

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Comptoir hummus

Ingrediënten:
citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, tahin, tenen knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kwartel In Kaneelmarinade

Ingrediënten:
basilicumblaadjes, granaatappelmelasse, honing, kaneel, kaneelstokjes, kwartels, olijfolie, sesamzaad, sinaasappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch uit Comptoir Libanais:

Vijgenjam

Ingrediënten:
citroen, tafelsuiker en vijgen

Keuken:
Libanees
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gebakken Zeebaars Met Tahin En Rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, citroen, citroensap, gemalen komijn, grote ui, olijfolie, pijnboompitten, tahin, visbouillon, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Platbrood met za’atar

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, deeg, muntblaadjes, olijfolie, tomaten, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Ontbijt uit Comptoir Libanais:

Tuinbonen DIP

Ingrediënten:
bladpeterselie, extra vierge olijfolie, komijnzaad, pitabroodjes, rode peper, tomaat, tuinbonen en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Courgette beignets

Ingrediënten:
bakpoeder, courgettes, eieren, feta, munt, olijfolie, uien, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bosje bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, klein bosje koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, tenen knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Libanese dadelkoekjes

Ingrediënten:
amandelextract, fijn griesmeel, gedroogde dadels, gehakt, gepelde pistachenoten, kaneel, ongezouten boter, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater, tafelsuiker en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Tony Kitous