Tony Kitous

We hebben 3 boeken van Tony Kitous waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tony Kitous? Registreren is gratis!

Boeken van Tony Kitous

Recepten van Tony Kitous

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Kwartel In Kaneelmarinade

Ingrediënten:
basilicumblaadjes, granaatappelmelasse, honing, kaneel, kaneelstokjes, kwartels, olijfolie, sesamzaad, sinaasappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

ingemaakte komkommer

Ingrediënten:
chilivlokken, komkommers, pekelnat en tenen knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Diner / nagerecht uit Comptoir Libanais:

Comptoirs Frozen Yoghurt

Ingrediënten:
geroosterde pistachenoten, honing, munt, oranjebloesemwater, rietsuiker, vanille-extract en volle yoghurt

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gesmoorde Kip Met Sperziebonen

Ingrediënten:
gehakt, gemalen piment, kaneel, kipfilets, kippenbouillon, olijfolie, sperziebonen, teen knoflook, tomaten, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Jumbogarnalen In Chil Imarinade

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gerookt paprikapoeder, olijfolie, tenen knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Bijgerecht uit Comptoir Libanais:

KnoflookSAUS

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, tenen knoflook en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Basisrecept uit Comptoir Libanais:

tahinpasta

Ingrediënten:
olijfolie, sesamzaadjes en zonnebloemolie

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Platbrood met za’atar

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, deeg, muntblaadjes, olijfolie, tomaten, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Sambusak Met Aardappel En Kaas

Ingrediënten:
aardappels, bloem, deeg, ei, feta, gedroogde tijm, grote ui, halloumi, mozzarella, olie, olijfolie, sesamzaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Beignets Gevuld Met Gekruid Lamsgehakt

Ingrediënten:
aardappels, ei, g bloem, geroosterde pijnboompitten, koekjes, lamsgehakt, meel, olijfolie, paprikapoeder, tenen knoflook, tomaten, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vlees
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:

RIJST met vermicelli

Ingrediënten:
basmatirijst, g boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch / rijst / pasta/noodles
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Zalm in granaatappelmarinade

Ingrediënten:
citroen, citroenen, gehakt, granaatappel, melasse, muntblaadjes, olijfolie, verse tijmblaadjes, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Gegrilde aubergine MET feta

Ingrediënten:
aubergine, feta, munt, olijfolie, pijnboompitten, teen knoflook, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

KIPvleugeltjes

Ingrediënten:
chilipasta, citroen, gemalen kardemom, gemalen piment, kaneel, olijfolie en teen knoflook

Keuken:
Libanees
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Alle recepten van Tony Kitous