Anne Wilson - Spaans koken

Spaans koken

Een boek van Anne Wilson

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Spaans koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Spaans koken

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Voorgerecht uit Spaans koken:

Gegrilde inktvisjes

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, inkvisjes, knoflook, olijfolie, paprikapoeder en peterselie

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Bijgerecht uit Spaans koken:

Spaanse pizza

Ingrediënten:
basterdsuiker, bliktomaten, bloem, gedroogde gist, knoflook, olijfolie, peper, spinazie, uien, water en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Hoofdgerecht uit Spaans koken:

Lamsstoofschotel met kruiden

Ingrediënten:
chilipoeder, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, munt, olijfolie, paprika, paprikapoeder, rozemarijn, ui en witte wijn

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Hoofdgerecht uit Spaans koken:

Valencia-rijst

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, olijfolie, rijst, sherry, sinaasappelsap, sinaasappelschil en ui

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Hoofdgerecht uit Spaans koken:

Vlammende eieren

Ingrediënten:
bliktomaten, eieren, olijfolie, paprika, peterselie, salami, spaanse peper, tomatenpuree en ui

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Nagerecht uit Spaans koken:

Mokkataart

Ingrediënten:
amandelen, basterdsuiker, boter, ei, eierdooier, melk, oploskoffie, pruimen, rum, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Nagerecht uit Spaans koken:

Amandel citroentaart

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, slagroom, water en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kalfsvlees met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kip op z'n Spaans

Ingrediënten:
achterham, appelcider, bloem, boter, kipfilet, kippenbouillon, nootmuskaat, peper, pijnboompitten, ui en wortel

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Hoofdgerecht uit Spaans koken:

Filet met venkel

Ingrediënten:
bacon, bieslook, boter, ei, kappertjes, olijfolie, rode wijnazijn, sherry, sinaasappelsap, sinaasappelschil, varkensfilet, venkel en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Voorgerecht uit Spaans koken:

Koude tomatensoep

Ingrediënten:
eieren, ijs (water), knoflook, komkommer, munt, olijfolie, olijven, paprika, rode wijnazijn, tomaten, tomatenpuree, ui en witbrood

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Recept uit Spaans koken:

Asperge artisjoksalade

Ingrediënten:
artisjokken, asperges, boter, champignons, citroensap, knoflook, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper en sperziebonen

Keuken:
Spaans
Soort:
salade
Toon alle 30 recepten in dit boek