Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Veg!

met groenten in de hoofdrol

Een boek van Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler

We hebben 198 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Veg!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.

Hugh Fearnley-Whittingstall is presentator van het programma ‘River Cottage’ en enthousiast aanhanger van biologische seizoensproducten. Hij heeft al zeven andere River Cottageboeken geschreven, maar in ‘Veg!’ neemt hij ons mee naar de smaakvolle wereld van eten zonder vis of vlees. Niet alleen voor de vegetariër is dit een boek vol inspiratie, maar ook voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten. De prachtige sfeerfoto’s en illustraties maken dit boek tot de nieuwe favoriet in vegaland.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Veg!

Een greep uit de 198 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Porotos granados

Ingrediënten:
cannellinibonen, crown prince, gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, maïskorrels, marjolein, olijfolie, oregano, pintobonen, pompoen, sperziebonen, ui, witte bonen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Chileens
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Preirisotto met tamme kastanjes

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groentebouillon, koolzaadolie, olijfolie, prei, risottorijst, tamme kastanjes, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gekaramelliseerde wortels met gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, jonge wortel, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Roergebakken sesambloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, gember, groene chilipeper, knoflook, koriander, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ui en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bruschetta met bleekselderij en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, bleekselderij, brood, extra vierge-olijfolie, honing, knoflook, koolzaadolie, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Geroosterd brood met appel en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, brood, knoflook, mayonaise, moesappel, roquefort, zeezout, zure appels, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Snelle pasta met kikkererwten

Ingrediënten:
citroensap, conchigliette, harde geitenkaas, kikkererwten, knoflook, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, rode chilipeper, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Geroosterd brood met vegiflette

Ingrediënten:
aardappels, brood, crème fraîche, kaas, koolzaadolie, olijfolie, radicchio, slagroom, witlof, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:

Cake met pompoen en rozijnen

Ingrediënten:
amandelmeel, boter, citroen, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, nootmuskaat, pompoen, rozijnen, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / zoet / koek en gebak
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:

Sandwich paddenstoelen, waterkers en blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, boter, bruinbrood, crème fraîche, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, paddenstoelen, waterkers, yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

In de oven gebakken nieuwe aardappels met twee mojo-sauzen

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gedroogde chilipeper, gegrilde rode paprika, knoflook, komijnpoeder, koriander, nieuwe aardappels, olijfolie, poblano chilipeper, witte-wijnazijn, zeezoutvlokken, zoet gerookte-paprikapoeder en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:

Romige paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, dragon, droge sherry, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, peterselie, prei, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Curry van bloemkool en kikkererwten

Ingrediënten:
bloemkool, garam masala, gedroogde chilivlokken, gember, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, pruimtomaten uit blik, steranijs, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Basisrecept uit Veg!:

Saus van tomaten uit de oven

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, marjolein, olijfolie, tijm, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Patatas bravas

Ingrediënten:
aardappels, gerookte-paprikapoeder, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, peterselie, pruimtomaten, rode chilipeper, suiker, tijm, ui, zeezout, zeezoutvlokken en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Risotto met tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, extra vergine olijfolie, groentebouillon, risottorijst, rucola, tomatensaus, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / risotto
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Citroenguacamole

Ingrediënten:
avocado, citroensap, koolzaadolie, koriander, limoensap, rode chilipeper, volle yoghurt, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Quinoa met courgettes en ui

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, courgette, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pijnboompitjes, quinoa, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Radijsjes met boter en zout

Ingrediënten:
boter, radijs en zeezoutvlokken

Soort:
vegetarisch
Toon alle 198 recepten in dit boek