Hugh Fearnley-Whittingstall

We hebben 14 boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Hugh Fearnley-Whittingstall? Registreren is gratis!

Boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Snijbonen met tomaten en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, peterselie, snijbonen, tomaten, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Veg!:

Tarte tatin van babybietjes

Ingrediënten:
babybietjes, bladerdeeg, boter, bruine suiker, ciderazijn, koolzaadolie, lente-ui, mosterd, olijfolie, peterselie, sjalot en suiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Basisrecept uit Veg!:

Saus van tomaten uit de oven

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, marjolein, olijfolie, tijm, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Rode kool, pastinaak, sinaasappel en dadels

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, medjooldadels, pastinaak, rode kool, sinaasappel, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Geschaafde zomergroenten

Ingrediënten:
bietjes, citroensap, courgette, honing, koolrabi, koolzaadolie, mosterd, radijs, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:

Kaas-en-erwtjes-flap

Ingrediënten:
ei, erwtjes, harde geitenkaas, oude cheddar, roomboterbladerdeeg, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van in de oven gebakken bietjes met merikswortelroom

Ingrediënten:
bietjes, crème fraîche, dille, knoflook, koolzaadolie, laurier, mierikswortel, mierikswortelpuree, olijfolie, tijm, volle yoghurt, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pizza met boerenkool en ui

Ingrediënten:
boerenkool, brooddeeg, cavolo nero, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, oude cheddar, palmkool, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Spoufflé van spinazie, penne en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eiwit, koolzaadolie, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oude cheddar, penne, spinazie, ui, volle melk en zwarte peperkorrels

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Kerriepoeder met zoete aardappels

Ingrediënten:
garam masala, gember, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koolzaadolie, koriander, limoenen, olijfolie, rode chilipeper, ui, volle yoghurt, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Cambodjaanse bruiloftsdipsaus

Ingrediënten:
champignons, chilipeper, kastanjechampignons, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, pindakaas, sojasaus en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Geroosterd brood met prei en kaas

Ingrediënten:
boter, brood, oude cheddar, prei, slagroom, tijm, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Curry van aubergine en sperziebonen

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, cashewnoten, citroengras, gember, groene chilipeper, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkumapoeder, limoenen, passata, sjalot, sperziebonen, tomatensaus en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Veg!:

Pittige merguez-patat uit de oven met yoghurtdipsaus

Ingrediënten:
aardappels, cayennepeper, gerookte-paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, koolzaadolie, korianderzaad, olijfolie, venkelzaad, volle yoghurt, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Gemarineerde komkommer met munt

Ingrediënten:
ciderazijn, komkommer, koolzaadolie, munt, olijfolie, suiker, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / avondmaal uit Veg!:

Porotos granados

Ingrediënten:
cannellinibonen, crown prince-pompoen, gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, koolzaadolie, laurier, maïskorrels, marjolein, olijfolie, oregano, pintobonen, pompoen, sperziebonen, ui, witte bonen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Chileens
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gekaramelliseerde wortels met gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, jonge wortel, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Spinazie-tijmflapjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, knoflook, koolzaadolie, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, spinazie, tijm, ui, zachte geitenkaas, zeezout, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bloemkoolpakora's met tamarindeaita

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bloemkool, cayennepeper, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, kurkuma, mangochutney, tamarindepasta, volle yoghurt, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall