Recept uit Heel veel veg!:
aardappelpuree uit de pan met rode paprika
- Ingrediënten:
- aardappels, bladpeterselie, kalamataolijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, rode parika, rozemarijn en zout & peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 10 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Heel veel veg!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Groenten in de hoofdrol in ‘Heel veel veg!’
In deze opvolger van het succesvolle kookboek ‘Veg!’, ontdek je hoe lekker het is om te koken met oneindig veel groenten.
Hugh Fearnley Whittingstal gaat in ‘Heel veel veg!’ nog een stapje verder dan in zijn vorige kookboek. In de opvolger van ‘Veg!’ laat hij zien hoe lekker groenten eigenlijk zijn. De recepten zijn onderverdeeld in pittige groentegerechten, groenten uit de oven, stevige salades, soep, rauwe gerechten & ontbijtjes, tapas, mezze & bijgerechten en aardappels & granen. Ontdek nu zelf hoe lekker het is om te koken met veelzijdige groentes.
Puur en onbewerkt
In de recepten wordt van enkel groenten, fruit, volkorengranen, noten, zaden, specerijen en koudgeperste oliën gebruik gemaakt. ‘Heel veel veg!’ laat zien dat koken met groenten, fruit en granen helemaal niet moeilijk is en vooral fantastisch smaakt. Pure en onbewerkte ingrediënten vormen de beste bouwstenen voor een heerlijke en gezonde maaltijd. Eet smakelijk!
Aangepast, dank voor je toevoeging Luk!
ik vind zelf enkel Hugh Fearnley-Whittingstall als auteur terug.
Een greep uit de 10 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!:
Recept uit Heel veel veg!: