Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Zomer van De Zilveren Lepel

Een boek van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher

We hebben 400 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Zomer van De Zilveren Lepel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stel je voor, écht Italiaans eten aan een lange houten tafel, in een heerlijke avondzon. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.

De recepten in De zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit die de zomermaanden je bieden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen alle thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten.

De prachtige en kleurige foto’s van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land. Dit boek brengt de smaak van Italië naar je eettafel, waar je ook bent! Uitermate geschikt voor het bereiden van picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Zomer van De Zilveren Lepel

Een greep uit de 400 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met speck en appelroom

Ingrediënten:
citroensap, groene appel, italiaans speck, magere yoghurt, mierikswortel, peper, room, stokbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisboter

Ingrediënten:
ansjovisfilets, ansjovispasta en boter

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gekruide vijgen

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, gemberpoeder, gemalen koriander, kaneel, kruidnagels, sinaasappelschil en vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Spinazietaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, peper, ricotta, slagroom, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersensorbet

Ingrediënten:
amandelessence, kersen en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijstring met zalm

Ingrediënten:
basilicum, basmatirijst, cherrytomaten, citroensap, doperwten, gezouten kappertjes, olijfolie, peper, bladpeterselie, veldsla, zalm uit blik, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
asperges, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde-groentenring

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, boter, cherrytomaatjes, courgette, ei, gele paprika's, olijfolie, peper, witte uien en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Viscouscous

Ingrediënten:
bleekselderij, couscous, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, rode ui, tomaat, vis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met bottarga

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte bottarga en stokbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Maccheroncinisalade

Ingrediënten:
ansjovispasta, basilicum, cicorino, doperwten, gele paprika, lente-uitje, maccheroncini, mayonaise, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Toon alle 400 recepten in dit boek