Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Zomer van De Zilveren Lepel

Een boek van Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher

We hebben 400 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Zomer van De Zilveren Lepel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Stel je voor, écht Italiaans eten aan een lange houten tafel, in een heerlijke avondzon. Dat is precies het gevoel dat deze zomerse uitgave van de makers van De Zilveren Lepel oproept.

De recepten in De zomer van De Zilveren Lepel maken optimaal gebruik van het geweldige aanbod van groente en fruit die de zomermaanden je bieden, zoals tomaten, verse kruiden, aubergines en frambozen. Deze heerlijke recepten zullen alle thuiskoks inspireren tot het maken van smaakvolle seizoensgerechten.

De prachtige en kleurige foto’s van Italiaanse landschappen, ingrediënten en gerechten brengen je helemaal in de sfeer van het land. Dit boek brengt de smaak van Italië naar je eettafel, waar je ook bent! Uitermate geschikt voor het bereiden van picknicks, barbecues en alle andere zomerse gelegenheden.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Zomer van De Zilveren Lepel

Een greep uit de 400 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met anjerblaadjes

Ingrediënten:
gerookte scamorza, groene appel, little gem, olijfolie, peper, radicchio, radijs, roze anjerblaadjes, wittewijnazijn en zou

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Abrikozenpakketjes

Ingrediënten:
aardappel, abrikozen, bloem, boter, ei, kaneel, poedersuiker, suiker, suikerklontjes, witbroodkruim en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / brunch / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kipsalami

Ingrediënten:
dragon, eiwit, gekookte ham, kipfilet, knoflook, lente-uitjes, nootmuskaat, olijfolie, peper, pistachenoten, slablaadje, slagroom, witbroodkruim en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Canapes met kreef

Ingrediënten:
brood, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Muntijs

Ingrediënten:
eidooier, fijne tafelsuiker, munt, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Barquettes met sardine

Ingrediënten:
augurk, boter, casinobrood, mayonaise, radijs, sardines uit blik en slabladeren

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomaten met robiola

Ingrediënten:
bieslook, boter, gorgonzola, paprikapoeder, peper, pruimtomaten, robiola, tomaat, wodka en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde sardines

Ingrediënten:
fijne couscous, gemalen komijn, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Couscoussalademet uien

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, couscous, koriander, munt, olijfolie, peper, platte peterselie, tomaat, ui en zou

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Flinterdun gesneden vismix

Ingrediënten:
cognac, dijonmosterd, jonge spinazie, knoflook, olijfolie, peper, platte peterselie, tijm, zalmfilet, zout en zwaardvisfilet

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Drinken uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Watermeloensmoothie

Ingrediënten:
citroen, droge mousserende wijn, fijne tafelsuiker, sinaasappel en watermeloen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / smoothie/milkshake / drank (alcoholisch)
Toon alle 400 recepten in dit boek