Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 249 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Canapés met gerookte kip

Serveersuggestie Canapés met gerookte kip

Fondue erotique

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Wontonbuideltjes met varkensvlees

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Avocado roomkaas dip

Een recept uit Shemara