Jeffrey Fisher

We hebben één boek van Jeffrey Fisher waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jeffrey Fisher? Registreren is gratis!

Boeken van Jeffrey Fisher

Recepten van Jeffrey Fisher

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minicourgettesalade

Ingrediënten:
gedroogde oregano, minicourgette, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, platte peterselie, tomaten, ui, vis, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Fijnproeversalade

Ingrediënten:
aardappel, baby-uien, basilicum, citroensap, magere ham, olijfolie, platte peterselie, rode paprika's, slagroom, worcestersaus, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Octopussalade

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, laurierblad, octopus, olijfolie, platte peterselie, rode chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde courgettesalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, courgette, lente-ui, olijfolie, peper, rucola, venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pizza met zeevruchten

Ingrediënten:
baby-octopus, bloem, cherrytomaten, gamba's, knoflook, kokkels, mosselen, olijfolie, pizzadeeg, platte peterselie, rode chilipeper, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pizza
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Konijn met paprika

Ingrediënten:
bloem, gele paprika, kippenbouillon, knoflook, konijn, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Krabvlees met mosterd

Ingrediënten:
brood, ei, krabvlees uit blik, mosterd, peper, slablad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Crostini met bottarga

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gerookte bottarga en stokbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rijst-kersentaart

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, citroen, cognac, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gelatine, gemalen kruidnagel, kaneelstokje, kersen, melk, rode wijn en witbroodkruim

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / rijst / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Veldsla met steur

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, groene peperkorrels, olijfolie, steurfilet, toast, veldsla en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Canapes met kreeft

Ingrediënten:
casinobrood, cognac, ketchup, kreeftenstaart, mayonaise en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Piadina

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, olijfolie, prosciutto, reuzel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Alle recepten van Jeffrey Fisher