Jeffrey Fisher

We hebben één boek van Jeffrey Fisher waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jeffrey Fisher? Registreren is gratis!

Boeken van Jeffrey Fisher

Recepten van Jeffrey Fisher

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalm-uiensalade

Ingrediënten:
kookroom, melk, olijfolie, peper, peterselie, pistachenoten, rode ui, sinaasappelsap, sla, zalmfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Cederappel met mosselen

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, cederappel, citroensap, eidooier, kappertjes, mosselen, olijfolie, olijven, peper, tonijn op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersentaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, cognac, ei, fijne tafelsuiker, melk, vanillestokje, zout en zwarte kersen

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Semifreddo van kamille

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, ei, fijne tafelsuiker, kamillebloemen, slagroom en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Witlof met krab

Ingrediënten:
cognac, krabvlees, mayonaise, slagroom, tomatenketchup, witlof en worcestersaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kip met druiven

Ingrediënten:
blauwe druiven, boter, citroensap, kipfilet, olijfolie, sjalot, wijnbladeren, witte druiven en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Rundertartaar

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, dijonmosterd, eidooier, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, peper, bladpeterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeien-yoghurtijs

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, eidooier, fijne tafelsuiker, frambozen, griekse yoghurt, oranjebloesemwater en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vorstelijke salade

Ingrediënten:
aardappelen, appel, citroensap, olijfolie, peper, veldsla, witlof, witte bonen, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Toscaanse crostini

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, baby-ui, basilicum, brood, olijfolie, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Griesmeel met kersen

Ingrediënten:
boter, ei, fijne tafelsuiker, geblancheerde amandelen, griesmeel, kersen en zoete witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Watermeloen met garnalen

Ingrediënten:
cognac, garnalen, groene olijven, mayonaise, munt, peper, watermeloen en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde sardines

Ingrediënten:
fijne couscous, gemalen komijn, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Alle recepten van Jeffrey Fisher