Jeffrey Fisher

We hebben één boek van Jeffrey Fisher waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jeffrey Fisher? Registreren is gratis!

Boeken van Jeffrey Fisher

Recepten van Jeffrey Fisher

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Meloenspiesjes

Ingrediënten:
brood, cherrytomaten, ham, meloen en vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Salade met anjerblaadjes

Ingrediënten:
gerookte scamorza, groene appel, little gem, olijfolie, peper, radicchio, radijs, roze anjerblaadjes, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aardbeiengranita

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, fijne tafelsuiker en sinaasappelsap

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Abrikozengranita

Ingrediënten:
abrikozen, citroensap, fijne tafelsuiker, munt en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gebakken vijgen

Ingrediënten:
boter, citroenschil, fijne tafelsuiker, rum, vijgen en vijgen-walnotenijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Auberginesalademet munt

Ingrediënten:
ansjovispasta, aubergine, basilicum, lente-uitjes, munt, olijfolie, oregano, peper, bladpeterselie, tomaat, wittewijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalkoenspiezen

Ingrediënten:
aubergine, baby-uien, basilicum, courgette, gedroogde oregano, kalkoenfilet, olijfolie, peper, rode paprika en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Canapes met kreeft

Ingrediënten:
casinobrood, cognac, ketchup, kreeftenstaart, mayonaise en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pruimen met ijs en slagroom

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, kersen, poedersuiker, pruimen, slagroom, vanillesuiker en zabaglione-ijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Perzikgranita

Ingrediënten:
citroen, citroensap, fijne tafelsuiker, perziken en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgette capricciose

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, courgette, groene olijven, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Boerensalade

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, borlottibonen, olijfolie, sperziebonen, ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Jeffrey Fisher