Tapenade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 17 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Witlofhapje met ansjovis

Serveersuggestie Witlofhapje met ansjovis

Tapasbroodjes 3, toast met ei en ansjovis

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Olijvenpasta - tapenade

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Dressing met ansjovis en kappertjes

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef