Joel Meyerowitz

We hebben één boek van Joel Meyerowitz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Joel Meyerowitz? Registreren is gratis!

Boeken van Joel Meyerowitz

Recepten van Joel Meyerowitz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zalm-uiensalade

Ingrediënten:
kookroom, melk, olijfolie, peper, peterselie, pistachenoten, rode ui, sinaasappelsap, sla, zalmfilet, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Focaccia

Ingrediënten:
basilicum, grof zeezout, harde witte bloem, instantgist, olijfolie, stracchino en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bosbessencrème

Ingrediënten:
bosbessen, eidooier, fijne tafelsuiker, melk en vanillesuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Courgette capricciose

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, courgette, groene olijven, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Peer-pruimpakketjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, eidooier, fijne tafelsuiker, olijfolie, peren, pruimen, thee en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomatenmousse

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, knoflook, magere yoghurt, mayonaise, peper, slagroom, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ligurische bonensalade

Ingrediënten:
ansjovispasta, munt, olijfolie, pijnboompitten, sperziebonen, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gevulde sardines

Ingrediënten:
fijne couscous, gemalen komijn, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, sardines en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Drinken / aperitief / cocktails uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Meloenbubbels

Ingrediënten:
droge mousserende wijn, jenever, meloen en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Cederappel met mosselen

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, cederappel, citroensap, eidooier, kappertjes, mosselen, olijfolie, olijven, peper, tonijn op olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, bladpeterselie, tomaten, ui, vis, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Roomijs met rozenblaadjes

Ingrediënten:
champagne, fijne tafelsuiker, rozenblaadjes, rozenessence en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Alle recepten van Joel Meyerowitz