Andy Sewell

We hebben 3 boeken van Andy Sewell waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Andy Sewell? Registreren is gratis!

Boeken van Andy Sewell

Recepten van Andy Sewell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzuur konijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bleekselderijhart, groene olijven, knoflook, konijn, olijfolie, pantelleria-kappertjes, pijnboompitten, rozemarijn, salie, sjalot, suiker, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Tomatensorbet

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, eiwit, tabasco, tomatensap, wodka, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Perzikgranita

Ingrediënten:
citroen, citroensap, fijne tafelsuiker, perziken en vanille-extract

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vorstelijke salade

Ingrediënten:
aardappelen, appel, citroensap, olijfolie, peper, veldsla, witlof, witte bonen, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bosbessenrisotto

Ingrediënten:
bosbessen, boter, groentebouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kaas-olijfbroodjes

Ingrediënten:
groene olijven, melkbroodjes, olijfolie, roomkaas, veldsla, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kaaspizza

Ingrediënten:
bloem, gedroogde oregano, gorgonzola, mozzarella, olijfolie, peper, pizzadeeg, sla en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ananasijs

Ingrediënten:
ananas, ananas op siroop, poedersuiker en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Jasmijnbloemijs

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, jasmijnbloesem en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemarineerde zwaardvis

Ingrediënten:
citroensap, escarole, kervel, olijfolie, peper, rucola, zout en zwaardvis

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Escarole met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, escarole, garnalen, gezouten kappertjes, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Andy Sewell