Andy Sewell, Gastón Acurio, Pochi Caceres en Studio Chehade - Peru - Hét kookboek

Peru - Hét kookboek

Een boek van Andy Sewell, Gastón Acurio, Pochi Caceres en Studio Chehade

We hebben 1 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Peru - Hét kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vertaald

Genomineerd voor Kookboek van het Jaar 2015

Het alomvattende kookboek van de Peruaanse keuken


Met dit prachtige uitgevoerde, chique kookboek kan iedereen de Peruaanse keuken in huis halen en kennismaken met de gerechten die de Peruanen thuis en in lokale restaurants eten.

De Peruaanse keuken is een van de meest innovatieve en smaakvolle keukens ter wereld. Chef-koks en media van over de hele wereld prijzen de kookkunst van Peruanen de hemel in. De Peruaanse cuisine is net zo rijk en verfijnd als haar ingrediënten en kent invloeden van over de hele wereld, van Spaans en Indiaans tot Afrikaans en Aziatisch.

Peru bevat een gevarieerd scala aan recepten. Van de bekende klassiekers als quinoa, ceviche (rauwe gemarineerde vis) en lomo saltado (gemarineerd sirloinvlees) tot minder bekende gerechten als frejol colado (Peruaanse bonenpudding) en chanfainita (stoofschotel van runderlong).

Gastón Acurio is een Peruaanse kok en kookboekenauteur, en de specialist op dit gebied. Hij heeft internationaal de Peruaanse keuken op de kaart gezet. Acurio is eigenaar van 44 restaurants en heeft in Peru een eigen tv-programma.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Peru - Hét kookboek

Een greep uit de 1 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Andy Sewell, Gastón Acurio, Pochi Caceres en Studio Chehade - Peru - Hét kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Peru - Hét kookboek:

Pikante zeevruchtenschotel

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, brood, chilipeperpasta, coquille, ei, garnaal, inktvis, knoflook, komijn, melk, noten, octopus, oregano, peper, pisco, tomaat, ui, zeeslak en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren