Gebakken vijgen met wilde-aardbeiensaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 330 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
23 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Banaansoufflé

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Crème au beurre à la meringue Italienne - Meringue-botercrème met koffie

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Fichi al rhum e cioccolato - Vijgen met rum en chocola

Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Glaçage au chocolat - Chocoladeboterglazuur

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken