We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: blanke amandelen, gedroogde abrikoos, gedroogde vijgen, granaatappelpitten, honing, kaneelstokje, kikkererwten, kortkorrelige rijst, krenten, parelgort, pijnpitten, pistachenoten, rozenwater, sesamzaad, sinaasappel, suiker, sultana's en walnoten
Keuken: Turks
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: blanke amandelen, courgette, fijn zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bladpeterselie, citroen, extra vergine olijfolie, laurierblad, rode ui, venkelknol, venkelzaad, witte wijn, zeebaars, zeezout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rucola, snijbiet, spinazie, uienloof, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, peper, spinazie, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, verse munt, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit
Ingrediënten: bietjes, bosui, extra vergine olijfolie, peper, rodewijnazijn, suiker, tuinbonen, verse dragon en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: rabarber, rozenwater, slagroom, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Brits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, extra vergine olijfolie, granaatappelpitjes, granaatappelsap, knoflook, peper, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: brood, gemalen komijn, jamón ibérico, knoflook, kwartelei, olijfolie, peper, piquillopaprika en zout
Soort: vlees / eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: amandelaioli, citroen, knoflook, konijn, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: barbecue/grill / wild
Ingrediënten: appel, bladpeterselie, eendenborst, friséesla, grof zeezout, houtsnippers, knoflook, kruidnagel, olijfolie, peper, rozijnen, sherryazijn, verse rozemarijn, verse tijm, walnoten, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, bladpeterselie, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, lichte kippenbouillon, olijfolie, peper, pitabroodje, ui, walnoten, wilde eend en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: water, zeezout en zonnebloempitten
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse dolma, groene chilipeper, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, platbrood, rode biet, rodewijnazijn, venkelknol, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561