We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: brood, broodkruim, citroensap, crackers, extra vergine olijfolie, gerookt spek, haas, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, oregano, pancetta, patrijs, peper, pijnpitten, ui, verse tijm, vet spek, water, waterkers, wild konijn, zoete sherry, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, groene chilipeper, knoflook, makreelfilet, sardines, venkelgroen, venkelknol en zeezout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, eidooier, gemalen komijn, griekse yoghurt, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, maïzena, olijfolie, peper, pijnboompitten, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, witbrood, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: blanke amandelen, courgette, fijn zeezout, kerstomaat, knoflook, olijfolie, peper, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, basmatirijst, bladpeterselie, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, griekse yoghurt, kaneel, kaneelstokje, kikkererwten, knoflook, lichte kippenbouillon, olijfolie, peper, pitabroodje, ui, walnoten, wilde eend en zout
Keuken: Spaans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: citroensap, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper en zoet gerookt paprikapoeder
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: boerenbrood, ei, fino sherry, groene asperge, jamón serrano, jonge tuinbonen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, verse munt, verse tijm, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, kaneel, knoflook, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergine, citroen, olijfolie, salmorejosaus, zeebaarsfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, chorizo, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, paardenbloemblad, peterselie, rucola, uien, wilde kruiden en zuring
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, bouillon, engelenhaarspaghetti, gekarameliseerde uien, kaneel, linzen, peper, piment, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: artisjok, boerenbrood, citroen, fino sherry, knoflook, oesterzwam, olijfolie, venkelzaad, verse bladpeterselie, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bottarga, citroensap, groene asperge, olijfolie extra vergine, peper en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Ingrediënten: baharat, boter, calasparrarijst, citroensap, kerstomaat, krenten, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, suiker, ui, verse dille, verse munt, water, wijnbladeren en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gemalen komijn, knoflook, laurierblad, peper, rode chilipeper, rode paprika, witbrood, zoete rodewijnazijn, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561