We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: artisjok, knoflook, olijfolie, oloroso sherry, ui, vastkokende aardappel, verse munt, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, spaanse judionbonen, tonijnsteak, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, oregano en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: chilipeper, gemalen komijn, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, marinade, turkse chilipepervlokken, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: rabarber, rozenwater, slagroom, suiker en water
Keuken: Mediterraans / Brits
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: fijn zeezout, knoflook, olijfolie, vastkokende aardappel, verse rozemarijn en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, cognac, kip, knoflook, langoustine, laurierblad, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: gevogelte, marinade, vis en vlees
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: bindsla, boter, citroensap, frisee, olie, paardenbloemblad, peper, plantaardige olie, radicchio, spaanse ui, tahinsaus, verse bladpeterselie, witlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, kip, knoflook, laurierblad, olijfolie, sherryazijn, water, witte druiven, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: aubergine, citroen, olijfolie, salmorejosaus, zeebaarsfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, bosui, extra vergine olijfolie, granaatappelpitten, granaatappelsap, kerstomaat, knoflook, peper, tahin, verse munt en zout
Keuken: Syrisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, eieren, gemalen kardemom, groene kardemompeulen, kaneel, kaneelstokje, koffieroom, melk, patentbloem, pistachenootjes, saffraandraadjes, slagroom, suiker en zoete gecondenseerde melk
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: fenegriekzaad, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sperziebonen, verse koriander en zoete tomaten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boerenbrood, extra vergine olijfolie, fino sherry, jamón serrano, knoflook, olijfolie, venkelzaad, venusschelp en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561