We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, duivenborst, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, granaatappelsiroopmarinade, kikkererwten, olijfolie, peper, sla, verse vijg, waterkers en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, extra vergine olijfolie, granaatappelpitjes, granaatappelsap, knoflook, peper, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, avrugakaviaar, citroensap, extra vergine olijfolie, gezouten kabeljauw, kapperappeltjes, knoflook, laurierblad, melk, piquillopaprika, rode ui, ui, verse bieslook, verse bladpeterselie en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, melk, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladgroente, gemalen komijn, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, olijfolie, peper, platbrood, spaanse ui, wilde kruiden, zeezout, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, jamón, knoflook, olijfolie, venkelgroen, venkelknol, verse munt, water, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groente
Ingrediënten: granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fijn zeezout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddenstoelen, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, kaneel, knoflook, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bosui, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, peper, verse tijm, water, zaatar en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, bloem, knoflook, manzanilla, olijfolie, venkelzaad, venusschelpen en verse bladpeterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, koolrabi, mooli, peper, radijs, sinaasappelbloesemwater, turkse chilipepervlokken, verse munt, zout en zwart uienzaad
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bietjes, blanke amandelen, melk, mierikswortel, peper, sherryazijn, slagroom en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bietjes, bindsla, bosui, chilipeper, citroen, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, koolrabi, peper, postelein, radijs, rode ui, rodewijnazijn, venkelknol, verse bladpeterselie, verse munt, wortel, zout en zuring
Keuken: Europees
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: fijne couscous, fijn zeezout, gedroogde porcini, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groente, harissa, kaneel, lamsschenkel, olijfolie, peper, saffraandraadjes, suiker, sultana's, tomaat, ui, verse bladpeterselie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vlees / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sherryazijn, suiker, tomaat, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: vastkokende aardappel en zout
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561