We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bosui, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rucola, snijbiet, spinazie, uienloof, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: gevogelte / pekel en marinades
Ingrediënten: bleekselderij, fijn zeezout, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groene olijven, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, bloem, bosui, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, kerstomaat, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, pita, platbrooddeeg, verse bladpeterselie, verse munt en zout
Keuken: Syrisch
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gele paprika, gemalen komijn, karwijzaad, kerstomaat, paprikapoeder, peper, rode chilipeper, rode paprika, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit
Ingrediënten: citroensap, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bosuitjes, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, peper, vastkokende aardappels, verse koriander en zout
Keuken: Libanees
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bruine linzen, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, verse munt, salie, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: kip, laurierblad, olijfolie, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, venkelzaad, verse knoflook, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chermoula, citroen, groene chilipeper, olijfolie, peper, sardines, tomaat, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Ingrediënten: citroensap, kweepeer, suiker, vanillestokje, water en witte wijn
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: blanke amandelen, gedroogde abrikoos, gedroogde vijgen, granaatappelpitten, honing, kaneelstokje, kikkererwten, kortkorrelige rijst, krenten, parelgort, pijnpitten, pistachenoten, rozenwater, sesamzaad, sinaasappel, suiker, sultana's en walnoten
Keuken: Turks
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561