We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: blanke amandelen, gedroogde abrikoos, gedroogde vijgen, granaatappelpitten, honing, kaneelstokje, kikkererwten, kortkorrelige rijst, krenten, parelgort, pijnpitten, pistachenoten, rozenwater, sesamzaad, sinaasappel, suiker, sultana's en walnoten
Keuken: Turks
Soort: fruit / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, kikkererwten, peper, rode chilipeper, snijbiet, tahinsaus, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: vastkokende aardappel en zout
Keuken: Spaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, peper, sherryazijn, suiker, tomaat, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroen, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, ingemaakte chilipeper, kaneel, kerstomaat, lamsfilet, milde rode chilipeper, peper, pijnpitten, pimentbessen, platbrood, radijs, verse dragon, verse koriander, verse munt, water, witlof en zout
Keuken: Libanees
Soort: vlees / couscous/bulgur/quinoa
Ingrediënten: boerenbrood, cantharel, citroen, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, oloroso sherry, peper, verse bladpeterselie, water, zout en zwezerik
Keuken: Spaans
Soort: vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse dolma, groene chilipeper, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, platbrood, rode biet, rodewijnazijn, venkelknol, zout en zwart uienzaad
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, boter, groentebouillon, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, melk, olijfolie, peper, pijnboompitten, pikant paprikapoeder, uien en zout
Keuken: Afrikaans / Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: fenegriekzaad, kaneelstokje, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sperziebonen, verse koriander en zoete tomaten
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, makreel, mul, olijfolie, turkse chilipepervlokken, verse dille, walnoten, walnotentarator, wijnbladeren, witte kool, zeezout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: champignon, citroensap, eekhoorntjesbrood, farika, olijfolie, olijfolie extra vergine, parelgort, peper, rode ui, verse bladpeterselie, verse dille, verse dragon, water en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fijn zeezout, knoflook, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, verse tijm en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, anijslikeur, anijszaad, eiwit, fijne kristalsuiker, frambozen, slagroom en wittewijnazijn
Keuken: Europees
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pikant paprikapoeder, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, verse rozemarijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bietjes, blanke amandelen, melk, mierikswortel, peper, sherryazijn, slagroom en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: plantaardige olie, rode chilipeper, tahinsaus, verse bladpeterselie en walnoten
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: knoflookmayonaise, calasparrarijst, citroen, citroensap, groene paprika, heilbotfilet, kerstomaat, knoflook, laurierblad, noorse garnalen, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, venkelknol, venkelzaad, vis, visbouillon, waterkers, witte wijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561