We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water
Keuken: Spaans
Soort: zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: citroenrasp, kaasstremsel, slagroom en volle melk
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, peper, verse tijm, water, zaatar en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, coquille, extra vergine olijfolie, groene asperge, knoflook, laurierblad, medium oloroso, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, oregano, water, witbrood, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: alphonsomango, citroensap, gecondenseerde melk, koffieroom en mango
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, kaneel, knoflook, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse bladpeterselie en verse tijm
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, fijn zeezout, knoflook, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, verse tijm en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, citroen, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peperkorrel, venkelzaad, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, ijsblokjes, komijnzaad, melk, rode ui, tomaten, verse bladpeterselie, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, fijn zeezout, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groene olijven, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tomaat, verse koriander en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilipeper, gemalen komijn, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, marinade, turkse chilipepervlokken, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: basmatirijst, boter, butternut-pompoen, fijn zeezout, gekarameliseerde uien, gemalen kardemom, groente, groentebouillon, kaneelstokje, krenten, olijfolie, pimentbessen, pistachenoten, saffraandraadjes, ui en zuurbessen
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: granaatappelsap, granaatappelsiroop, kaneel, knoflook, olijfolie, ui en versgemalen zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: aardappel, boter, bouillon, chilipepervlokken, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, pijnpitten, pompoen, suiker, ui, verse koriander, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, blanke amandelen, fino sherry, knoflook, laurierblad, olijfolie, sint-jakobsschelp, ui, venkelgroen, venkelknol, visbouillon en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: aubergine, citroen, olijfolie, salmorejosaus, zeebaarsfilet, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, kaneel, laurierblad, olijfolie, sevillasinaasappels, sinaasappelrasp, suiker, verse tijm, zeebaarsfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561