We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gemalen komijn, knoflook, laurierblad, peper, rode chilipeper, rode paprika, witbrood, zoete rodewijnazijn, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chermoula, citroen, groene chilipeper, olijfolie, peper, sardines, tomaat, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, eidooier, gemalen komijn, griekse yoghurt, kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, maïzena, olijfolie, peper, pijnboompitten, saffraandraadjes, ui, verse bladpeterselie, witbrood, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: gevogelte, marinade, vis en vlees
Keuken: Mediterraans
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, boter, málagawijn, olijfolie, pareluitjes, peper, sjalot, water, witlof en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, picos de europa-kaas, prei, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, cognac, kip, knoflook, langoustine, laurierblad, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten: aardbei, amandelschaafsel, citroenrasp, eidooier, framboos, medium oloroso, nootmuskaat, poedersuiker, slagroom en suiker
Keuken: Spaans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: boter, fijn zeezout, griekse yoghurt, jonge courgette, knoflook, komijnzaad, peper, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroensap, extra vergine olijfolie, harissa, karwijzaad, knoflook, komijnzaad, peper, sjalot, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: plantaardige olie, rode chilipeper, tahinsaus, verse bladpeterselie en walnoten
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gemalen komijnzaad, groene tomaat, knoflook, olijfolie, peper, rode chilivlokken, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: alphonsomango, citroensap, gecondenseerde melk, koffieroom en mango
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: boter, farika, griekse yoghurt, kaneelstokje, knoflook, lamsnier, lichte kippenbouillon, morieljes, olijfolie, peper, pimentbessen, verse bladpeterselie, verse dragon en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vlees / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Ingrediënten: water, zeezout en zonnebloempitten
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, cognac, fijn zeezout, knoflook, lamsschouder, laurierblad, olijfolie, spaanse witte wijn, ui, venkelzaad, verse rozemarijn, tijm, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing
Keuken: Mediterraans
Soort: ijs/sorbet/granita/panna cotta
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561