We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bakchorizo, boerenkool, fijn zeezout, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, peper, savooiekool, sherryazijn, varkenszwoerd, venkelzaad, zoet gerookt paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bosui, eieren, olijfolie, peper, uienloof, vastkokende aardappel en zout
Keuken: Spaans
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, duivenborst, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, granaatappelsiroopmarinade, kikkererwten, olijfolie, peper, sla, verse vijg, waterkers en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: wild en gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, eieren, gemalen kardemom, groene kardemompeulen, kaneel, kaneelstokje, koffieroom, melk, patentbloem, pistachenootjes, saffraandraadjes, slagroom, suiker en zoete gecondenseerde melk
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Ingrediënten: appel, boter, crème fraîche, kaneelstokje, suiker en water
Keuken: Europees
Soort: chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout
Keuken: Mediterraans
Ingrediënten: citroenrasp, honingraat, jonge muntblaadjes, kaasstremsel, pijnpitten, slagroom, vijgen en volle melk
Keuken: Spaans
Soort: eieren, kaas en zuivel
Ingrediënten: knoflook, koolraap, nootmuskaat, olijfolie, peper, rookspek, savooiekool, spruitjes, tocino, vastkokende aardappel, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: aubergine, bloem, bosui, boter, fijn zeezout, granaatappelpitten, kerstomaat, knoflook, olijfolie, olijfolie extra vergine, peper, pita, platbrooddeeg, verse bladpeterselie, verse munt en zout
Keuken: Syrisch
Soort: salade / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, jamónvet, knoflook, lardo, manteca, olijfolie, peper, tonijnsteak, verse rozemarijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: boter, bouillon, courgette, courgettebloemen, eidooier, fijn zeezout, griekse yoghurt, knoflook, maïzena, olijfolie, peper, turkse chilipepervlokken en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / groente
Ingrediënten: amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: knoflook, olijfolie extra vergine, peper, rode biet, rodewijnazijn, tahin, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bosuitjes, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, peper, vastkokende aardappels, verse koriander en zout
Keuken: Libanees
Soort: aardappelgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, basmatirijst, bosui, boter, doperwten, griekse yoghurt, groene asperge, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, peper, pimentbessen, tuinbonen, uien, verse dille, verse munt en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: jamón serrano, kippenbouillon, medium oloroso, nootmuskaat, olijfolie, spaanse ui, verse tijm en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bruine linzen, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, verse munt, salie, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten: boter, bouillon, engelenhaarspaghetti, gekarameliseerde uien, kaneel, linzen, peper, piment, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561