We hebben 172 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Moro Londen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Wij hadden er moed voor nodig om onze volkstuin die eerste keer te vinden. Het uitgebreide gebied van Victoria Park kent een stoffige somberte die ongewoon is voor Londen. Tijdens het fietsen moeten we wegblijven van de stoepranden om de gebroken glas en roestig metaal te vermijden. De geur van verbrand koeienhaar van de vleesverwerkende fabriek maakt alles alleen maar erger. De wilde rucola die zich door de spleten van het wegdek omhoogperst, is de enige aanwijzing dat er tuinen in het gebied te vinden zijn. Naast het busdepot, onzichtbaar vanaf de weg, staat een roestig hek van prikkeldraad en daarachter verandert alles ingrijpend.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Moro Londen
Een greep uit de 172 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, jamónvet, knoflook, lardo, manteca, olijfolie, peper, tonijnsteak, verse rozemarijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Ingrediënten: blanke amandelen, citroenschil, kersen, suiker en water
Keuken: Mediterraans
Soort: fruit
Ingrediënten: rozemarijn, sesamzaad en tijm
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bladgelatine, granaatappelpitten, granaatappelsap en suiker
Keuken: Mediterraans
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: amandelen, anijszaad, bladpeterselie, bleekselderij, farika, geelwortelpoeder, gemalen koriander, kaneel, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, lamsschenkel, olijfolie, parelgort, pikant gerookt paprikapoeder, versgemalen zwarte peper, water en zout
Keuken: Tunesisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, extra vergine olijfolie, granaatappelpitjes, granaatappelsap, knoflook, peper, verse bladpeterselie, verse munt, walnoten en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Ingrediënten: arrope evt, boter, citroensap, eendenlever, extra vergine olijfolie, ganzenlever, gedroogde muskaatdruiven, knoflook, lamsoren, medium oloroso, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, zeezout en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boter, ei, eidooier, gedroogde gist, maïzena, melk, patentbloem, pijnpitten, poedersuiker, rozenwater, slagroom, suiker, vanillestokje, water, witte basterdsuiker en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bosui, boter, feta, klaproosblad, malve, olijfolie, paardenbloemblad, peper, piment, platbrooddeeg, rucola, snijbiet, water, zout en zuring
Keuken: Turks
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, pikant paprikapoeder, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, verse rozemarijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, geelwortelpoeder, gemalen komijn, gemberpoeder, korianderzaad, olijfolie en verse bladpeterselie
Keuken: Mediterraans
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / fruit
Ingrediënten: bietjes, blanke amandelen, melk, mierikswortel, peper, sherryazijn, slagroom en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bosui, entrecote, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gemalen komijn, hertenbiefstuk, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, pikant paprikapoeder, piquillopaprika, rodewijnazijn, sherryazijn, sherry pedro ximenez, tijm, vastkokende aardappel, verse koriander, verse rozemarijn, zout en zout & peper
Keuken: Spaans
Soort: wild
Ingrediënten: citroensap, coquille, extra vergine olijfolie, groene asperge, knoflook, laurierblad, medium oloroso, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, oregano, water, witbrood, zoet paprikapoeder en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout
Keuken: Spaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddenstoelen, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: kip, laurierblad, olijfolie, peper, sherryazijn, sherry pedro ximenez, venkelzaad, verse knoflook, water en zout
Keuken: Spaans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout
Keuken: Spaans
Soort: vegetarisch
Toon alle 172 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021527567
ISBN10
9021527561