C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Jamónbouillon met tuinbonen, asperges en gepocheerd ei

Ingrediënten:
boerenbrood, ei, fino sherry, groene asperge, jamón serrano, jonge tuinbonen, kippenbouillon, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, verse munt, verse tijm, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Tahindipsaus nr 2 bietendipsaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie extra vergine, peper, rode biet, rodewijnazijn, tahin, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, tahin, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperensorbet

Ingrediënten:
citroensap, kweepeer, suiker, vanillestokje, water en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Kersen-anijssorbet met citroenkoekjes

Ingrediënten:
anijslikeur, boter, citroenrasp, citroensap, ei, eidooier, kersen, patentbloem, semolina, suiker en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

Marzehs vermicellivla

Ingrediënten:
geklaarde boter, gemalen kardemom, melk, ongezoete gecondenseerde melk, pistachenootjes, rozenwater, suiker en vermicelli

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Hoofdgerecht / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Mechouia

Ingrediënten:
aubergine, bosui, citroensap, courgette, extra vergine olijfolie, gemalen karwijzaad, gemalen komijn, harissa, karwijzaad, kerstomaat, knoflook, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / barbecue/grill
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

basisrecept platbrooddeeg

Ingrediënten:
fijn zeezout, gedroogde gist, harde tarwebloem, oijfolie en water

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / brood en broodgerecht
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Paddestoelen en aardappelen al forn

Ingrediënten:
fijn zeezout, knoflook, laurierblad, olijfolie, paddenstoelen, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie, verse tijm, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groenten en aardappels
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht uit Moro Londen:

Soep van geroosterde pompoen met kaneel

Ingrediënten:
aardappel, boter, bouillon, chilipepervlokken, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, pijnpitten, pompoen, suiker, ui, verse koriander, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Mojo rojo

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gemalen komijn, knoflook, laurierblad, peper, rode chilipeper, rode paprika, witbrood, zoete rodewijnazijn, zoet gerookt paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Voorgerecht uit Moro Londen:

Pittige labneh met bieten-venkelsalade

Ingrediënten:
citroensap, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse dolma, groene chilipeper, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, platbrood, rode biet, rodewijnazijn, venkelknol, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gebakken varkensfilet met amandelen en venkel

Ingrediënten:
blanke amandelen, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, pikant gerookt paprikapoeder, rode ui, varkenshaas, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, verse bladpeterselie, witte wijn, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Granaatappelgranizado

Ingrediënten:
granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Nagerecht uit Moro Londen:

mango-ijs

Ingrediënten:
alphonsomango, citroensap, gecondenseerde melk, koffieroom en mango

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Hoofdgerecht uit Moro Londen:

Fatima´s sardine tajine

Ingrediënten:
charmoula, citroen, groene chilipeper, olijfolie, peper, sardines, tomaat, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit C. Clark en S. Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Doperwten en linzen

Ingrediënten:
bruine linzen, citroensap, doperwtjes, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, peper, verse munt, verse salie, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Alle recepten van C. Clark