C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Patrijsescabeche

Ingrediënten:
balsamicoazijn, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, patrijs, peper, peterseliestelen, pikant paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, suiker, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte / pekel en marinades
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gegrilde asperges met bottarga

Ingrediënten:
bottarga, citroensap, groene asperge, olijfolie extra vergine, peper en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / groente
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Granaatappelgranizado

Ingrediënten:
granaatappelpitten, granaatappelsap, rozenwater, suiker, verse munt en vloeibare honing

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

Charmoula

Ingrediënten:
gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, rodewijnazijn, verse koriander en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Mojo verde

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gemalen komijn, groene chilipeper, groene paprika, knoflook, peper, verse koriander, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moro Londen:

Salade van rauwe biet met pistachenotensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, peper, pistachenoten, rode biet, sinaasappelbloesemwater, suiker, verse bladpeterselie, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Gözleme

Ingrediënten:
bosui, boter, feta, klaproosblad, malve, olijfolie, paardenbloemblad, peper, piment, platbrooddeeg, rucola, snijbiet, water, zout en zuring

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Dolmas

Ingrediënten:
baharat, boter, calasparrarijst, citroensap, kerstomaat, krenten, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, suiker, ui, verse dille, verse munt, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Basisrecept uit Moro Londen:

harissa

Ingrediënten:
gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, karwijzaad, knoflook, olijfolie, piquillopaprika, rode chilipeper, rodewijnazijn, tomatenpuree, zout en zwart komijnzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Kweeperensorbet

Ingrediënten:
citroensap, kweepeer, suiker, vanillestokje, water en witte wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Walnotentarator

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, piment, rodewijnazijn, walnoten en zout

Keuken:
Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:

Coca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, aubergine, fijn zeezout, krenten, olijfolie, pijnpitten, platbrooddeeg, rode paprika, spinazie, ui, oregano, verse rozemarijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Pittige labneh met bieten-venkelsalade

Ingrediënten:
citroensap, fenegriekzaad, fijn zeezout, griekse dolma, groene chilipeper, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, platbrood, rode biet, rodewijnazijn, venkelknol, zout en zwart uienzaad

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Citroenijs

Ingrediënten:
citroensap, melk, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Prei-rozemarijnsoep met Picos de Europa

Ingrediënten:
aardappel, boter, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, picos de europa-kaas, prei, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Yoghurtmarinade voor geroosterde kip, lamsvlees of vis

Ingrediënten:
citroensap, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, saffraandraadjes, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zoet paprikapoeder

Keuken:
Mediterraans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Kruidensalade van de volkstuin

Ingrediënten:
bernagiebloemen, bosui, citroensap, eetbare bloemen, extra vergine olijfolie, oost-indische kers, peper, peterselie, rodewijnazijn, rucola, snijbiet, spinazie, venkelgroen, verse bieslook, verse dille, verse dragon, verse kervel, verse munt, oregano, zout en zuring

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch
Alle recepten van C. Clark