C. Clark

We hebben 2 boeken van C. Clark waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van C. Clark? Registreren is gratis!

Boeken van C. Clark

Recepten van C. Clark

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Gegrild gemarineerd konijn

Ingrediënten:
amandelaioli, citroen, knoflook, konijn, olijfolie, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / wild
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zeeduivel met zoete ui, gember en saffraan

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelbloesemwater, sultana's, ui, vastkokende aardappel, water, zeeduivelstaart en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht / basisrecept uit Moro Londen:

Amandelalioli

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroensap, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Zwezerik met garnalen, cantharellen en oloroso

Ingrediënten:
boerenbrood, cantharel, citroen, knoflook, noorse garnalen, olijfolie, oloroso sherry, peper, verse bladpeterselie, water, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Geroosterde varkensfilet met granaatappel

Ingrediënten:
fijn zeezout, granaatappelpitten, granaatappelsap, kaneel, knoflook, olijfolie, varkensfilet, venkelzaad, verse bladpeterselie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:

Tahindipsaus nr 1 avocadodipsaus

Ingrediënten:
avocado, citroensap, knoflook, olijfolie extra vergine, peper, tahin, turkse chilipepervlokken, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Sint-jakobsschelpen met oloroso, asperges en migas

Ingrediënten:
citroensap, coquille, extra vergine olijfolie, groene asperge, knoflook, laurierblad, medium oloroso, olijfolie, peper, saffraandraadjes, ui, oregano, water, witbrood, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Tomatensoep met komijn en vijgen

Ingrediënten:
gedroogde vijgen, groene paprika, knoflook, komijnzaad, olijfolie, olijfolie extra vergine, suiker, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse vijg, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Recept uit Moro Londen:

Tuinbonen, tomaten en ansjovis met verse kaas

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bosui, citroen, citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, kerstomaat, ricotta, tuinbonen, verse kaas, verse munt, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Pompoenpisto

Ingrediënten:
fijn zeezout, gemalen komijn, groente, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, passata, peper, pijnpitten, pompoen, rode paprika, ui, oregano, verse rozemarijn, zoete rodewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:

Vispotje met yoghurt en wijnbladeren

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, cannellinibonen, citroen, dorade, eidooier, gekaramelliseerde boter, griekse yoghurt, knoflook, langoustine, mosselen, mul, olijfolie, raki, tijgergarnalen, turkse chilipepervlokken, ui, venkelknol, venkelzaad, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / nagerecht uit Moro Londen:

Gepocheerde perziken met cava granizado

Ingrediënten:
cava, citroenschil, kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, perziken, sinaasappelschil, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
fruit / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Bijgerecht uit Moro Londen:

Ensalada piperada

Ingrediënten:
avocado, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, knoflook, komkommer, peper, rode uien, rodewijnazijn, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Amandel-venkelsoep met sint-jakobsschelpen

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, blanke amandelen, fino sherry, knoflook, laurierblad, olijfolie, sint-jakobsschelp, ui, venkelgroen, venkelknol, visbouillon en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Tonijn met judionbonen, venkel en sherryazijn

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, sherryazijn, spaanse judionbonen, tonijnsteak, venkelgroen, venkelknol, venkelzaad, oregano en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Alle recepten van C. Clark