Honey & co
ons eten uit het Midden-Oosten
We hebben 121 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Honey & co , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Vertaald
Honey & Co, het eerste kookboek van Itamar Srulovich en Sarit Packer, staat vol verse groente, spicy kruiden, knapperig brood, rokerig lamsvlees en wilde honing. Het zijn de gerechten die in hun Londense restaurant Honey & Co op de kaart staan, maar die ze thuis ook eten. Met de briljante en beroemde feta-honingcheesecake en kersen-pistachecake. Na jaren als chef te hebben gewerkt voor Yotam Ottolenghi, opende Sarit Packer samen met haar partner Itamar Srulovich het restaurant Honey & Co, dat door de Observer prompt tot Best Newcomer 2013 werd uitgeroepen. Alles wat Ottolenghi aanraakt verandert in goud… en wat zijn ex-chef-kok Itamar Srulovich aanraakt ook, in honinggoud welteverstaan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Honey & co
Een greep uit de 121 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: brandewijn, cayennepeper, citroen, english breakfast thee, honing, kaneelstokje, kristalsuiker, kweeperen en water
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: baharat, bloemkool, citroensap, ei, gemalen venkelzaad, lamsgehakt, naturel yoghurt, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, tahinpasta, tomatenpuree, ui, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: harde bloem, honing, olijfolie, gist, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: bosui, citroensap, knoflook, libanese komkommer, radijs, rode paprika, tomaat, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, citroensap, dille, libanese komkommer, munt, olijfolie, rode druiven, yoghurt, zeebrasem, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ei, harde witte bloem, kristalsuiker, nigellazaad, sesamzaad, gist, water, zonnebloemolie en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: couscous, geweekte kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, ras el hanout, tomaat, ui, water en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: belegen cheddarkaas, bosui, boter, feta, melk, nigellazaad, patentbloem, zout en zure room
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: citroen, double cream, kristalsuiker, olijfolie, pijnboompitten, slagroom, water, witte chocolade en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, ei, flespompoen, gedroogde perzische citroen, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gerookt paprikapoeder, kaneel, knoflook, koolzuurhoudend water, korianderzaad, matsemeel, olijfolie, plantaardige olie, tomaat, ui, venkelzaad, water, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: stoofgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boter, donkerbruine basterdsuiker, ei, gemalen kardemompeulen, kristalsuiker, pure chocolade, sinaasappel, water en zeezout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, bakpoeder, bieslook, citroensap, dragon, ei, flespompoen, gemalen kardemompeulen, mayonaise, plantaardige frituurolie, ui, volkorenbloem, wortel, zeezout, zure room en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: garnalen, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sinaasappel, tijm, tomaat, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: chilivlokken, olijfolie, citroen en zout
Keuken: Midden-Oosten
Ingrediënten: bakpoeder, gemalen kaneel, gemalen komijn, gemalen koriander, geweekte kikkererwten, kikkererwtenmeel, sesamzaad, ui, witte peper en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroen, geitenkaas, kaneelstokje, kashkavalkaas, knoflook, olijfolie, oregano, pruimtomaat, rode ui, suiker, tomatenpuree, water, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, cayennepeper, gemberwortel, walnoten, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, olijfolie, peterselie, rode ui, zeezout, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, citroen, gemalen komijn, gemalen piment, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode paprika, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout
Keuken: Midden-Oosten
Soort: vlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, blauwe druiven, boter, chilivlokken, druivensaus, gemalen komijn, kaneelstokje, kippenlever, korintische wijnazijn, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, pekmez, peterselie, ui, witte wijnazijn, zout, peper en zout, zuurkruid en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: gevogelte
Toon alle 121 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789021558066
ISBN10
9021558068
Andere uitgaven
9789021558073