Sorbet van komkommer met gecomprimeerde meloen, yoghurtcrème, cake met olijfolie en balsamicosaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 234 in Sous vide .

Gang:
nagerecht
Soort:
sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekaramelliseerde balsamicobietjes

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lammsattel mit Paprika-Ingwer-Kruste an provenzalischem Gemüsefächer / Lamszadel in paprika-gemberkorst op een waaier van Provencaalse groente

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Veggie's nightmare

Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

warme salade met peultjes, erwtjes, en tuinbonen

Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids