Confit van kalfshart (gepekeld)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 182 in Sous vide .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gekonfijte eend

Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Chaud-Froid van Moulard eendenlever

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Salade de homard - Salade van kreeft

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Ingelegde eend

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis