Salade de homard - Salade van kreeft

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 92 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Terrine de légumes et de confit de foie de canard - Terrine van groenten en confit van eendenlever

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Kalfsfricandeau met morieljes en eendenlever - noix de veau Brillat-Savarin

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Eendenlever in een korst van artisjok

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Brasserie 54: ongedwongen eten in Venray

Een recept uit Isabel