Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

De originele recepten van Henk Savelberg

De vier seizoenen van Vreugd en Rust

Een boek van Henk Savelberg

We hebben 202 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De originele recepten van Henk Savelberg, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Dit kookboek uit 1989 bevat een rijke schat aan klassiek Franse recepten waaraan Savelberg een eigen interpretatie geeft. Daarmee kookte hij zijn Vreugd en Rust naar de top van de Nederlandse restaurantwereld van die tijd. Anno 2023 kookt hij nog steeds in de klassiek Franse-Nederlandse stijl allen niet meer in Voorburg maar in Bangkok waar hij sinds 2014 het restaurant Savelberg runt. Michelin kende hem hiervoor voor de vierde keer een ster toe.

- meer dan een jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit De originele recepten van Henk Savelberg

Een greep uit de 202 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Fazantenfond

Ingrediënten:
fazantenkarkas, jeneverbessen, jus de truffes, kalfsglacé, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peperkorrels, prei, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Toon alle 202 recepten in dit boek