Foie de canard sauté aux endives, sauce truffe - Gebakken eendenlever met witlof en truffelsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 118 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte / orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ansjovisboter

Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Vijgen op Russische wijze

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Künefe - Engelenhaar met buffelmozzarella en pistache

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Worteltjes met dille uit de oven

Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek