Hure de homard et de ris de veau - Preskop van kreeft en zwezerik

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 112 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
orgaanvlees / schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

asperges wit paars roze

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges

groentemillefeuille met dragongelei

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges

Terrine van asperges en gerookte zalm

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

aspergebavarois met zeekraal

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges