Peterseliestelen

Peterseliestelen wordt beschouwd als peterselie.

Alternatieve namen: peterseliesteeltjes en peterseliestengels.

Zoek naar peterseliestelen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met peterseliestelen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste peterseliestelen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient peterseliestelen:

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Groentefond

Ingrediënten:
champignons, knolselderij, laurier, olijfolie, peterseliestelen, prei, tijm, tomaat, ui, venkel, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Beurre blanc

Ingrediënten:
boter, citroen, dragonstelen, groentefumet, laurier, peterseliestelen, sjalotten, slagroom, venkel, visfumet, witte peperkorrels, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurier, lavas, peterseliestelen en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Alikruiken

Ingrediënten:
alikruiken, peterseliestelen, prei, selderijstelen en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, graten van platvis, laurier, peterseliestengels, prei, witte wijn en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Fischfond - Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, selderij, tijm, visgraten, vissenhuid, vissenkoppen, water, witte peperkorrels, witte wijnazijn en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon / kruiden
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, prei, uien, visgraat, viskoppen, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Pomerolsaus

Ingrediënten:
champignons, kalfsjus, knoflook, laurier, peterseliestelen, pomerol, sjalot, tijm, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Geroosterde-visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, prei, uien, visgraat, viskoppen, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Forel, gepocheerde

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, forel, laurierblad, peperkorrels, peterselie, peterseliestelen, ui en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cotechino, kalfstong, kiprollade, laurier, peterseliestelen, rundersukade, uien, varkensworst, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Basisrecept uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kip, kipkarkassen, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
bouillon
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Mosselen

Ingrediënten:
groen van lente-ui, laurier, mosselen, olijfolie, peper, peterseliestengels, tijm, venkel, venkelgroen, witte wijn en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Basisrecept uit Veg!:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, knoflook, koolzaadolie, laurier, peterseliesteeltjes, tijm, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Basisrecept uit Sieb's proefschrift:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Scampispies met dilleboter

Ingrediënten:
dilleboter, gevulde olijven, knoflook, olijfolie, peperkorrels, peterseliestengels, scampi, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Italiaans