P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Twentse Smaakmakers

Een boek van P. van Buren

We hebben 45 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Twentse Smaakmakers, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Twentse Smaakmakers

Een greep uit de 45 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Pastadeeg

Ingrediënten:
ei, harde tarwebloem, zachte tarwebloem en zout

Soort:
vegetarisch / pasta/noodles
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / pate/terrine
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
blanke stroop, eidooier, melk, room, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/pannacotta
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Blanke gevogeltefond

Ingrediënten:
karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen tijm

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, graten van witvis, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, ui, water en winterpeen tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Frambozendressing

Ingrediënten:
framboos, frambozenazijn, mosterd, olijfolie, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Humkessoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knolselderij, laurier, peterselie, prei, procureur, rijst, rookworst, snijboon, tijm, ui, verse worst, water, winterpeen, witte bonen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Toon alle 45 recepten in dit boek