Kabeljauwfilet in aardappelkorst en kerriesaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 43 in Twentse Smaakmakers .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfs-"babi pangang" met groene koolsalade

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Spicy roergebakken boerenkool met worst

Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Chinese gemengde groenten

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Speenvarken, geroosterd met appelstroop en hete bliksem

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken