Terug naar Twentse Smaakmakers.

Twentse Smaakmakers recepten

P. van Buren

Overzicht van alle recepten

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Chipolatapudding met marasquin

Ingrediënten:
bitterkoekjes, bloem, citroensap, ei, eidooier, eiwit, gekonfijte vruchten, gelatine, marasquin, melk, oranjesnippers, rozijnen, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Humkessoep

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, knolselderij, laurier, peterselie, prei, procureur, rijst, rookworst, snijboon, tijm, ui, verse worst, water, winterpeen, witte bonen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Gegrild groentetaartje van Bunte Bentheimer ham

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bunte bentheimer rauwe ham, courgette, franse mosterd, groene paprika, honing, kerstomaat, knoflook, krulsla, notenolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Visfond

Ingrediënten:
droge witte wijn, graten van witvis, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Recept uit Twentse Smaakmakers:

Balkenbrij

Ingrediënten:
boekweitmeel, peper, piment, tarwebloem, varkenslever, vlees, water en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Bruine basissaus

Ingrediënten:
afsnijdsels van rund, bloem, laurier, peterseliestelen, tijm, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Nij'n balkenbrij

Ingrediënten:
abrikoos, balkenbrij, pruimedant, rookspek, sla, spekblokjes, suiker en witte wijn

Soort:
salade / vlees / paté/terrine
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Blanke gevogeltefond

Ingrediënten:
karkas van kip, knolselderij, kruidnagel, laurier, peperkorrels, prei, ui, water en winterpeen

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Vanille-ijs

Ingrediënten:
blanke stroop, eidooier, melk, room, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

Twentelteefjes

Ingrediënten:
boerenjongens, boerenjongens-ijs, citroenrasp, ei, kaneelpijpje, krentenwegge, melk en suiker

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hippe humkessoep

Ingrediënten:
bleekselderij, peterseliewortel, peulen, runderbouillon, snijbonen, sperziebonen en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Frambozendressing

Ingrediënten:
framboos, frambozenazijn, mosterd, olijfolie, suiker, ui, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:

IJsbluf

Ingrediënten:
bessen, bloem, bramen, citroensap, ei, eiwit, kapselplak, rode bessensaus, suiker, suikerbrood en vanille-ijs

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, peperkorrels, prei, soepvlees, tijm, ui, water, winterpeen en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Pastadeeg

Ingrediënten:
ei, harde tarwebloem, zachte tarwebloem en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Duiffilet op krentenwegge

Ingrediënten:
appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Balsamicodressing

Ingrediënten:
balsamicoazijn, franse mosterd, honing, notenolie, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:

Basisdressing

Ingrediënten:
arachideolie, franse mosterd, witte peper, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch