Brandade van snoekbaars met een truffelolie

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 91 in Twentse Smaakmakers .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Groentebouillon

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Pizza met aardappel, mozzarella, kappertjes en basilicum

delicious. magazine - 2010-01

Pizza bobma

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Gevogelte in perkament papier

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious