Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Verrassende groentegerechten

Een boek van Anne Wilson

We hebben 44 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Verrassende groentegerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Als het gaat om veelzijdigheid in smaak en kleur gaat er niets boven verse groenten, of ze nu gekookt zijn of rauw worden verwerkt in een knapperig verse salade. In dit boekje staan klassieke groentegerechten en een verzameling heerlijke recepten voor groenten die u misschien nog nooit hebt geproefd. Probeer eens enkele smakelijke voor- en bijrechten, gemakkelijke hoofdgerechten, verrassende vegetarische menu’s of bereid pikant of zoet ingelegde groenten voor het completeren van een maaltijd.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Verrassende groentegerechten

Een greep uit de 44 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Mosterduien

Ingrediënten:
bloemkool, bruine suiker, gemalen gember, inmaakkruiden, komkommer, korianderzaad, mosterd, rozijnen, tomaat, ui, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Bijgerecht uit Verrassende groentegerechten:

Bloemkoolballetjes in tomatensaus

Ingrediënten:
bloemkool, boter, bruine suiker, cayennepeper, ei, gedroogd basilicum, gedroogde koriander, gemalen fenegriek, gemalen gember, ghee, kikkererwtenmeel, komijn, kurkuma, laurierblad, paprikapoeder en tomaat

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Verrassende groentegerechten

Recept uit Verrassende groentegerechten:

Kerriebloemkool met peterselierijst

Ingrediënten:
bloemkool, cayennepeper, citroenschil, diepvrieserwten, gele mosterd, gemalen kurkuma, gember, geroosterde cashewnoten, groentebouillon, knoflook, komijn, koriander, olie, peterselie, snelkokende bruine rijst, tomaat, water en zwarte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Toon alle 44 recepten in dit boek