Jean Beddington - Bouillon

Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Een boek van Jean Beddington

We hebben 161 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bouillon, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nederlands

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Bouillon

Een greep uit de 161 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Koude kip met szechuan-peper

Ingrediënten:
chilipeper, chinese kool, kip, korianderblaadjes, lente-ui, rijstazijn, sesamolie, sojasaus, szechuanpeper, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gegrilde rib-eye met bordelaisesaus

Ingrediënten:
aardappel, boter, bruine saus, cavolo nero, knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundermerg, runder ribeye, sjalot en tijm

Soort:
saus / rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Shepherd's pie

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, fijn paneermeel, lamsbouillon, lamsgehakt, nootmuskaat, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, witte peper, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:

'Chowder' van gerookte schelvis

Ingrediënten:
aardappel, ei, gerookte schelvisfilet, laurier, olie, peterselie, slagroom, tijm, ui, venkelknol, visbouillon, volle melk en witbrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, cotechino, kalfstong, kiprollade, laurier, peterseliestelen, rundersukade, uien, varkensworst, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
rundvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Recept uit Bouillon:

Strudel van bospaddenstoelen en kastanjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bundelzwammen, cantharel, citroenrasp, eekhoorntjesbrood, filodeeg, kastanje, knoflook, olijfolie, paddenstoel, paddenstoelenbouillon, sjalot, stekelzwammen, tijmblaadjes en ui

Soort:
quiche / paddenstoelen
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Varkensbuik met gepofte appel-saliepuree en rodewijnsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, boter, champignon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, salie, sjalot, suiker, tijm, uien, varkensbuik, winterwortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, laurier, peterseliestelen, prei, uien, visgraat, viskoppen, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Bouillon:

Visconsommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, prei, visbouillon en witvisfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Lamsrack met polpetti, gnocchi en spinaziesaus

Ingrediënten:
aardappel, babyspinazie, bloem, boter, ei, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, lamsrack, munt, olijfolie, pecorino, slagroom en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / lamsvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Zuurdesemtoast met rouille

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, knoflook, olijfolie, oud witbrood, saffraan, wittewijnazijn en zuurdesembrood

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Basissaus

Ingrediënten:
blanke kippenfond, room, roomboter, sjalot, tijm en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Wildbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbes, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, tijm, tomaat, uien, wildafsnijdsel, wildbotten, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Toon alle 161 recepten in dit boek