Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Langzaam gegaarde lamsbout
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, knoflook, lamsbouillon, lamsbout, olie en uien
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 161 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Bouillon, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon
Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.
Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.
Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 161 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lunch uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Bouillon: