Jean Beddington - Bouillon

Bouillon

naar soep, saus en gerecht

Een boek van Jean Beddington

We hebben 161 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bouillon, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nederlands

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Bouillon

Een greep uit de 161 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Gebakken kabeljauwhaas met gamba-risotto

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, droge witte wijn, gamba, kabeljauwhaas, kappers, kerstomaat, knoflook, little gem, olie, olijfolie, risottorijst, schaaldierenbouillon en sjalot

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / risotto
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Kwetsencompote

Ingrediënten:
blauwe pruimen, kwetsen, rodewijnazijn en suiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kip korma

Ingrediënten:
gemberpoeder, griekse yoghurt, groene peper, kaneelstokje, kardemompeul, kip, kippenbouillon, knoflook, korianderblaadjes, kruidnagel, kurkumapoeder, saffraan, turkse yoghurt, uien en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Bijgerecht uit Bouillon:

Zuurdesemtoast met rouille

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, knoflook, olijfolie, oud witbrood, saffraan, wittewijnazijn en zuurdesembrood

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Bouillon:

Ossenstaartconsommé

Ingrediënten:
eiwit, mager rundergehakt, ossenstaartbouillon, prei en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Gesmoorde prei met gepocheerd ei

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, olijf, prei, witbrood en wittewijnazijn

Soort:
groente
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Pork pie

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, foelie, ontbijtspek, reuzel, salie, speklapjes, varkensbouillon, varkenspoot, varkensschouder, zeezout en zwarte peper

Soort:
quiche / varkensvlees
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Bouillon:

Runderconsommé

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, prei, runderbouillon, rundertartaar en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Toon alle 161 recepten in dit boek