Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- ongeveer 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, champignons, kippenbouillon, opzouten, parmezaanse kaas, peper, risottorijst en zoete ui
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: avocado's, kerstomaat, knoflook, koriander, olijfolie, opzouten, bladpeterselie, rode peper en rode ui
Soort: saus / groente
Ingrediënten: aardappel, boter, crème fraîche, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, opzouten, pastinaakwortel, peper en zoete ui
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardbeien, chocolademousse en meringue
Keuken: Frans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: amandelen, eiwit, room en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / ijs
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kalamata olijven, kappertjes, knoflook, opzouten en peper
Keuken: Mediterraans
Soort: saus
Ingrediënten: boter, kervel, knoflook, mosselen, peper, rode peper, rode ui, room en tijm
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, knoflook, kruimige aardappel, melk en opzouten
Keuken: Nederlands
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, broodkruim, extra vierge olijfolie, gerookte kip, groente, hollandse garnaal, kippenbouillon, knoflook, komkommer, peterselie, rode paprika, sherryazijn, tomaten en zoete ui
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, deeg, ei en zout
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: room en witte chocolade
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: gember, graffiti aubergine, kardemompeul, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, opzouten, peperkorrels, rode peper, sherryazijn en suiker
Soort: inmaak / groente
Ingrediënten: dille, grof zeezout, mosterd, peper, suiker en zalmzijde
Keuken: Zweeds
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, bladpeterselie en rucola
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: water en witte wijnazijn
Keuken: Internationaal
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, foelie, kalfsbotten, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaten, tomatenpuree, water, wortel, zoete ui en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
Soort: kalfsvlees / saus
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018