Sieb's proefschrift
Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema
Een boek van
We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Sieb's proefschrift
Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bleekselderij, dragon, extra vierge olijfolie, foelie, gember, groene paprika, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, limoen, peper, peterseliestelen, prei, steranijs, venkel, water, witte wijn, wortel, zoete ui en zout
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn
Keuken: Internationaal
Soort: saus
Ingrediënten: bitterkoekjes, bladgelatine, citroenrasp, eidooier, gedroogde abrikozen, melk, room, sinaasappelschil, stoofpeer, suiker, vanillestokje en witte chocolade
Keuken: Frans
Ingrediënten: ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten
Keuken: Frans / Italiaans
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s
Ingrediënten: grof zout, knoflook, rode biet en ui
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: bleekselderij, foelie, gember, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, visgraten, viskoppen, water, witte wijn, zoete ui en zout
Keuken: Frans
Soort: bouillon / vis
Ingrediënten: dille, grof zeezout, mosterd, peper, suiker en zalmzijde
Keuken: Zweeds
Soort: vis
Ingrediënten: avocado's, kerstomaat, knoflook, koriander, olijfolie, opzouten, bladpeterselie, rode peper en rode ui
Soort: saus / groente
Ingrediënten: azijn, ketjap, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, opzouten, peper, pinda's en sambal
Keuken: Indonesisch
Soort: saus
Ingrediënten: druivenpitolie, extra vierge olijfolie, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Ingrediënten: gember, groente, grof zeezout, honing, kardemompeul, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, kroten, opzouten, peperkorrels, rode peper, sherryazijn en ui
Keuken: Nederlands
Soort: vegan
Ingrediënten: eidooier, melk, rietsuiker, room, suiker en vanillestokje
Keuken: Frans / Catalaans / Brits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: druivenpitolie, extra vierge olijfolie, kippenjusextract, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: room en witte chocolade
Keuken: Frans
Soort: schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Ingrediënten: flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, kalfsafsnijdsel, kalfsbouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaten, water, wortel en zoete ui
Soort: kalfsvlees / saus
Ingrediënten: ansjovis, bonito, flespompoen, gember, kerriepoeder, knoflook, olie, papardelle, paprika, rode peper, suiker, witte wijnazijn en zout
Keuken: Indiaas / Pakistaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, korianderzaad, limoenrasp, limoensap, rode kerstomaten en rode wijnazijn
Keuken: Italiaans
Soort: saus
Ingrediënten: water en witte wijnazijn
Keuken: Internationaal
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, eiwit, room en suiker
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch / ijs
Toon alle 55 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789090325019
ISBN10
9090325018