Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

DWDD kookt met Kranenborg

smaakmakend, als altijd

Een boek van Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers

We hebben 46 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals DWDD kookt met Kranenborg, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

DWDD kookt met Kranenborg bevat alle recepten die Robert Kranenborg in De Wereld Draait Door heeft laten zien. Dit boek ter ere van tien jaar DWDD bevat exclusieve gerechten als gegrilde houtsnip, haggis en cervelas de fruits de mer. Met een makkelijker variant voor thuis. Smaakmakend, als altijd.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit DWDD kookt met Kranenborg

Een greep uit de 46 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / nagerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

La Dacquoise

Ingrediënten:
banketbakkersroom, botercrème, hazelnootpasta en meringueschijven

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Sauce XO

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, cognac, droge sherry, gedroogde bot, gedroogde garnalen, gedroogde garnalenkuit, gedroogde pepertjes, gedroogde rode peper, gedroogde sint-jakobsschelpen, gember, gezouten visjes, ibericoham, japanse sesamolie, knoflook, rawitpeper, sjalot, ui, zeezout en zwarte bonen met knoflooksaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Pied de cochon

Ingrediënten:
boter, casinobrood, geklaarde boter, groentebouillon, kippenborst, knoflook, morieljes, peper, room, sjalot, suiker, truffel, truffeljus, varkensnet, varkenspoot, water en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Haggisworst

Ingrediënten:
buikspek, chilivlokken, chipotlepeper, knoflook, sinaasappelschil, varkensbloed, varkensdarm, varkenshart, varkensnier, varkensschouder, whiskey, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands / Schots
Soort:
worst
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Boeuf Wellington

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, farce fine, kruidenflensje, madeirasaus, olijfolie, ossenhaas, pasteideeg, peper, sjalot en zout

Keuken:
Brits
Soort:
rundvlees
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Loup farci en croûte

Ingrediënten:
basilicum, bladerdeeg, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, eidooier, olijfolie, peper, prei, tomaten, wijnazijn, wortel, zeebaars en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Olipodrigo

Ingrediënten:
aardappel, bloem, chipolataworstjes, eidooier, eringi, groene asperge, half om half gehakt, hartzwezerik, jeneverbes, kalfsjus, kalfswang, kaneelstokje, knolselderij, kwartel, lamsschenkel, laurierblad, meiknol, paneerneel, peper, pistaches, prei, rode ui, rundermerg, steranijs, ui, varkenspoot, water, witte peperkorrels, zilverui en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Saus fleurette

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroen, crème fraîche, dragon, kipkarkassen, kippenbouillon, noilly prat, peper, sjalot, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Poularde en vessie

Ingrediënten:
bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Marco Paone, Robert Kranenborg, Arjan Benning en Pieter J. Bogaers - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Canard à la presse

Ingrediënten:
boter, cognac, eend, barbarie, eendenjus, eendensap uit de pers, knoflook, pekel, rode wijn, rozemarijn en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Toon alle 46 recepten in dit boek