Robert Kranenborg
We hebben 7 boeken van Robert Kranenborg waarvan één boek mét recepten.
Registreer gratis!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Robert Kranenborg ? Registreren is gratis!
Robert Kranenborg (Amersfoort, 12 oktober 1950) is een Nederlandse culinaire consultant. Kranenborg was jarenlang werkzaam bij restaurants als La Cravache d’Or in Brussel, Corona in Den Haag en La Rive in het Amsterdamse Amstel Hotel. Hij behaalde daar twee Michelinsterren. Hij was mede-uitbater van het later failliet gegane restaurant Vossius en daarna werkzaam bij theaterrestaurant Le Cirque van Joop van den Ende in Scheveningen. Momenteel is hij zelfstandig culinair consultant en sinds 2009 is hij als televisiekok betrokken bij diverse programma’s als Over de Kook, Topchef en The Taste.
(van http://nl.wikipedia.org/)
Boeken van Robert Kranenborg
Recepten van Robert Kranenborg
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: buikspek, chilivlokken, chipotlepeper, knoflook, sinaasappelschil, varkensbloed, varkensdarm, varkenshart, varkensnier, varkensschouder, whiskey, zeezout en zwarte peper
Keuken: Nederlands / Schots
Soort: worst
Ingrediënten: champignons, kalfsjus, knoflook, laurier, peterseliestelen, pomerol, sjalot, tijm, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: boter, cognac, eend, barbarie, eendenjus, eendensap uit de pers, knoflook, pekel, rode wijn, rozemarijn en tijm
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boerenboter, grof zeezout, kaneelstokje en saffraandraadjes
Keuken: Marokkaans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gist, kristalsuiker, melk en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, farce fine, kruidenflensje, madeirasaus, olijfolie, ossenhaas, pasteideeg, peper, sjalot en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: banketbakkersroom, boter en hazelnootpasta
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, olijfolie, water en zout
Keuken: Marokkaans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bloem, ei, frituurolie en panko
Ingrediënten: bouillon, graanjenever, ham, hooi, jeneverbes, kruidnagel, laurier, limburgse appelstroop, pekel en rietsuiker
Keuken: Nederlands
Ingrediënten: custardpoeder, melk, suiker en vanillestokje
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: ganzenvet, hooi, ratte-aardappel en vitelote-aardappelen
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, ei, maïzena en melk
Keuken: Internationaal
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, citroen, crème fraîche, dragon, kipkarkassen, kippenbouillon, noilly prat, peper, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: allspice, bruine basterdsuiker, citroenschil, ijsblokjes, jeneverbessen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, rozemarijn, tijm, water, zout en zwarte peperkorrels
Ingrediënten: boter, casinobrood, geklaarde boter, groentebouillon, kippenborst, knoflook, morieljes, peper, room, sjalot, suiker, truffel, truffeljus, varkensnet, varkenspoot, water en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, boter, eidooier, eiwit, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, maïzena, sjalot en witte wijn
Keuken: Frans
Ingrediënten: basilicum, bladerdeeg, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, eidooier, olijfolie, peper, prei, tomaten, wijnazijn, wortel, zeebaars en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: anjouduif, boter, casinobrood, cognac, foie gras, houtsnip, mosterd, olijfolie, peper en vet spek
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Alle recepten van Robert Kranenborg
Meer boeken van Robert Kranenborg