Robert Kranenborg
We hebben 7 boeken van Robert Kranenborg waarvan één boek mét recepten.
Registreer gratis!
Welkom op heerlijk zoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Robert Kranenborg ? Registreren is gratis!
Robert Kranenborg (Amersfoort, 12 oktober 1950) is een Nederlandse culinaire consultant. Kranenborg was jarenlang werkzaam bij restaurants als La Cravache d’Or in Brussel, Corona in Den Haag en La Rive in het Amsterdamse Amstel Hotel. Hij behaalde daar twee Michelinsterren. Hij was mede-uitbater van het later failliet gegane restaurant Vossius en daarna werkzaam bij theaterrestaurant Le Cirque van Joop van den Ende in Scheveningen. Momenteel is hij zelfstandig culinair consultant en sinds 2009 is hij als televisiekok betrokken bij diverse programma’s als Over de Kook, Topchef en The Taste.
(van http://nl.wikipedia.org/)
Boeken van Robert Kranenborg
Recepten van Robert Kranenborg
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijk zoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Ingrediënten: basilicum, bladerdeeg, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, eidooier, olijfolie, peper, prei, tomaten, wijnazijn, wortel, zeebaars en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: basilicum, boter, ei, eidooier, gerookte zalm, kreeft, kunstdarm, langoest, piment d'espelette, pistaches, room, sint-jakobsnoten, snoekbaarsfilet, wintertruffel, zalm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gist, kristalsuiker, melk en zout
Keuken: Frans
Soort: beslag/deeg
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, champignons, eidooier, farce fine, kruidenflensje, madeirasaus, olijfolie, ossenhaas, pasteideeg, peper, sjalot en zout
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: ganzenvet, hooi, ratte-aardappel en vitelote-aardappelen
Keuken: Frans
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, bouquet garni, eidooier, eiwit, grof zeezout, kalfswang, knoflook, rode wijn, rode wijnazijn, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Frans
Ingrediënten: banketbakkersroom, boter en hazelnootpasta
Keuken: Frans
Ingrediënten: artisjokharten, bloem, citroenschil, ei, gehakt, knoflook, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino, penne, provolone, salami, tomaten, ui, water, worstjes en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles / paddenstoelen
Ingrediënten: anjouduif, boter, casinobrood, cognac, foie gras, houtsnip, mosterd, olijfolie, peper en vet spek
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: boerenboter, grof zeezout, kaneelstokje en saffraandraadjes
Keuken: Marokkaans
Soort: samengestelde boter
Ingrediënten: fondant en gebrande hazelnoten
Keuken: Internationaal
Ingrediënten: bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bieslook, bottarga, dragon, kervel, limoen, peper, zalm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: cayennepeper, mosterd, noordzeekrab, olijfolie en witte wijnazijn
Keuken: Frans
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, duxelles, kalfslende, kalfszwezerik, olijfolie, parmezaanse kaas en puree soubise
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, ei, frituurolie en panko
Ingrediënten: aardappel, aardappelzetmeel, boter, peper, tijm, zout en zwarte truffel
Keuken: Frans
Ingrediënten: banketbakkersroom, botercrème, hazelnootpasta en meringueschijven
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: boter, druivenpitolie, kalfsnier, poedersuiker, pomerolsaus, sjalot, varkensnet en zout
Keuken: Frans
Ingrediënten: bloem, boter, champignons, citroen, crème fraîche, dragon, kipkarkassen, kippenbouillon, noilly prat, peper, sjalot, witte wijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Alle recepten van Robert Kranenborg
Meer boeken van Robert Kranenborg