Lamsvlees nieuwe stijl
Een boek van
We hebben 148 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Lamsvlees nieuwe stijl , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Lamsvlees nieuwe stijl
Een greep uit de 148 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: dijonmosterd, hazelnootolie, honing, mosterdpoeder, saffloerolie, wijnazijn, witte peper en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: kropsla, lamszadel, lente-ui en munt-aspic
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, champignons, extra vergine olijfolie, gedroogde cantharellen, gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflook, lamszadel, lente-ui en tijm
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, knoflook, lamsschenkel, rozemarijn, ui, wortel, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees / ovenschotel
Ingrediënten: bleekselderij, lamszadel, meiknol, oregano, peterselie, prei, winterwortel, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, grove mosterd, kerstomaat, knoflook, lamsrug, lente-ui, molsla, peterselie, rode wijnazijn, rozemarijn, spinazie, tijm, volkoren broodkruim, waterkers, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: artisjokken, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, lamshaaskarbonaden, parmezaanse kaas, peterselie, tijm, wit broodkruim, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees / ovenschotel
Ingrediënten: crème fraîche, magere melk, maïzena, peterselie en zure uitjes
Soort: saus
Ingrediënten: bruine fond, citroensap, dille, dillesaus, eiwit, gedroogde abrikozen, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, mager lamsgehakt, nootmuskaat, rode linzen, rozijnen, saffloerolie, ui, zonnebloempitten, zout en zwarte peper
Keuken: Midden-Oosten
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: crème fraîche, dille, dragon, griekse yoghurt, kervel, komkommer, lamsbovenbil, rode bataviasla, saffloerolie, suiker, tijm, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Brits
Soort: salade / lamsvlees
Ingrediënten: champignons, kerstomaat, knoflook, lamsbout, lamslende, phyllodeeg, saffloerolie, sesamzaad, spinazie, ui, volkoren broodkruim, zout en zwarte peper
Soort: hartige taarten, pasteien en pizza’s / lamsvlees
Ingrediënten: asperges, citroenrasp, eiwit, extra vergine olijfolie, knoflook, peterselie, ui, wit broodkruim, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bloemkool, bruine fond, cayennepeper, chilipoeder, kippenbouillon, lamsbout, maïzena, rozemarijn, spruiten, water, winterwortel, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, dieetmargarine, foelie, gedroogde kruiden, laurier, magere melk, nootmuskaat, peterselie, ui, verse gemengde kruiden, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels
Soort: saus
Ingrediënten: boekweitgrutten, boter, citroensap, eiwit, extra vergine olijfolie, knoflook, lamsbout, peterselie, sjalot, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Oost-Europees
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: eierschalen, eiwit, kippenbouillon, munt, poedergelatine en rode wijnazijn
Ingrediënten: aubergine, duivenerwten, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, groene spaanse peper, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, lamsbout, linzen, magere yoghurt, pompoen, spinazie, spliterwten, tomaten, ui, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Indiaas
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Ingrediënten: basterdsuiker, bruine rijst, citroensap, druivenbladeren, eiwit, kaneel, knoflook, krenten, magere yoghurt, mager lamsvlees, pijnboompitten, piment, tomaten, ui en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: dikke griekse yoghurt, dille, magere yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: saus
Ingrediënten: bleekselderij, extra vergine olijfolie, lamsbout, lamslende, oregano, rode ui, rode wijnazijn, sla, snelkokende gort, tomaat, zout en zwarte peper
Soort: lamsvlees
Toon alle 148 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789061829058
ISBN10
9061829054