Turbot à la nage et au caviar - Gestoomde tarbot met kaviaar en kreeftenfond

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 234 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ravioli au homard - Ravioli met kreeft

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Coquilles Saint-Jacques poêlées à la nage - Licht gebakken coquilles in kreeftenfond

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Kaskarikas - Courgettesalade met geitenkaas

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Courgetterolletjes met vis en tomaatjes

Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale